Stoiximan Super League

Έκλεισαν οι πόρτες, συνεχίστηκε η δουλειά ενόψει Ολυμπιακού για ΠΑΟΚ

Στην τελική ευθεία, ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό μπαίνει ο ΠΑΟΚ. Μετά την δυναμική ανοικτή προπόνηση, ο «δικέφαλος του Βορρά» συνέχισε τη δουλειά για το ματς της Κυριακής.

Με μοναδική απουσία αυτή του Λεβέκ, συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει του ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό. Η προπόνηση, σε αντίθεση με την Πέμπτη και το δυναμικό «παρών» που έδωσαν οι οπαδοί, ήταν κλειστή για να συγκεντρωθούν οι παίκτες.

Η προετοιμασία για το ντέρμπι θα ολοκληρωθεί το πρωί του Σαββάτου.

Αναλυτικά η ενημέρωση από το site της ΠΑΕ

Στην τελική ευθεία για το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της φετινής σεζόν μπαίνει το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου. Η προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής στην έδρα του Ολυμπιακού, συνεχίστηκε το πρωί της Παρασκευής στο Αθλητικό Κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην Νέα Μεσημβρία.Το προπονητικό πρόγραμμα ήταν αφιερωμένο στο τακτικό κομμάτι. Μετά την απαραίτητη προθέρμανση με τρέξιμο και πληθώρα ασκήσεων, οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ.

Όσο το ένα ασχολιόταν με την αμυντική λειτουργία, το άλλο δούλευε στην ανάπτυξη και τα τελειώματα μετά από οργανωμένη προσπάθεια.Όλοι οι παίκτες του Δικεφάλου συμμετείχαν κανονικά στην προπόνηση, εκτός από τον Ντόριαν Λεβέκ , που συνέχισε ατομικό πρόγραμμα, προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει.Το Σάββατο (21.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στο γήπεδο της Τούμπας και το απόγευμα θα αναχωρήσει για την Αθήνα από το αεροδρόμιο Μακεδονία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x