Γερμανία

Έκλεισε Ντιαμπί από την Παρί η Λεβερκούζεν

Πληροφορίες από τη Γαλλία αναφέρουν ότι η Μπάγερ Λεβερκούζεν έχει συμφωνήσει με την Παρί Σεν Ζερμέν για τη μεταγραφή του Μούσα Ντιαμπί, έναντι 15 εκατομμυρίων ευρώ και ποσοστού μεταπώλησης 20%.

Μια… ανάσα από την απόκτηση του Μούσα Ντιαμπί φέρεται να βρίσκεται η Μπάγερ Λεβερκούζεν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «RMC Sport»! Καθώς η διοίκηση έχει έρθει σε συμφωνία τόσο με τον Γάλλο εξτρέμ όσο και με την Παρί Σεν Ζερμέν…

Όπως αναφέρει δε το εν λόγω ρεπορτάζ, οι «ασπιρίνες» πρόσφεραν στους «πρωτευουσιάνους» 15 εκατομμύρια ευρώ συν ένα ποσοστό μεταπώλησης της τάξης του 20%, για να κάνουν τον Ντιαμπί δικό τους!

Παράλληλα, ο 19χρονος άσος αναμένεται να λάβει συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας από τη Μπάγερ και να έχει βασικό ρόλο στα πλάνα του Πέτερ Μπος για τη νέα σεζόν. Αποτελώντας παράλληλα το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα της Λεβερκούζεν, μετά τον Κερέμ Ντεμιρμπάι.

Τη σεζόν 2018/19, ο Ντιαμπί αγωνίστηκε σε 34 ματς με τη φανέλα της Παρί σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας τέσσερα τέρματα και δίνοντας επτά ασίστ, ενώ το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x