Ιταλία

Έκλεισε Πακετά η Μίλαν

Σίγουρη πρέπει να θεωρείται η μεταγραφή του Λούκας Πακετά στη Μίλαν, που ξόδεψε 30 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτησή του.

Παίκτης της Μίλαν πρέπει να θεωρείται πλέον ο Λούκας Πακετά της Φλαμένγκο, όπως αποκάλυψε ο γνωστός Ιταλός αθλητικογράφος του twitter, Φαμπρίτσιο Ρομάνο. Οι «ροσονέρι» ξόδεψαν 30 εκατομμύρια ευρώ για τον παίκτη, ενώ το μόνο που απομένει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής είναι τα καθιερωμένα ιατρικά τεστ. Ο παίκτης θα ενταχθεί στο ρόστερ των Μιλανέζων τον Ιανουάριο.

Ο νεαρός επιθετικός μέσος έχει πετύχει 9 γκολ και 4 ασίστ, σε 24 συμμετοχές του στο πρωτάθλημα Βραζιλίας, ενώ έχει αγωνιστεί και 7 φορές στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Με τις εμφανίσεις του κέρδισε επάξια το προσωνύμιο «νέος Κακά» και η Μίλαν αναμένεται να χειριστεί με τον ίδιο τρόπο τον παίκτη, δίνοντάς του χρόνο να συνηθίσει τον ευρωπαϊκό τρόπο παιχνιδιού, με την ελπίδα να έχει την ίδια εξέλιξη.

Σημαντικό ρόλο στην απόκτηση του παίκτη έπαιξε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Λεονάρντο. Ο τεχνικός διευθυντής της Μίλαν ξεκίνησε την καριέρα του στη Φλαμένγκο και φημολογείται πως βοήθησε σημαντικά στην επίτευξη της συμφωνίας, καθώς, χάρη σε αυτόν, η παλιά του ομάδα δέχτηκε να κατεβάσει την τιμή που ζητούσε αρχικά για τον παίκτη.

Επιμέλεια: Ορφέας Πρασσάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x