Champions League

Έκλεισε το σπίτι της Πόρτο η Μπεσίκτας!

Πω πω μια Μπεσίκτας! Η ομάδα του Σενιόλ Γκιουνές πέρασε… αέρα από το «Ντραγκάο», επικρατώντας 3-1 της Πόρτο και βρίσκεται μόνη της στην κορυφή του 7ου ομίλου!

Άλωσε το «Ντραγκάο» η Μπεσίκτας! Η ομάδα του Σενιόλ Γκιουνές ήταν εξαιρετική και πέρασε… αέρα από την έδρα της Πόρτο, επικρατώντας με 3-1. Έτσι, μετά το 1-1 της Λειωίας με την Μονακό, βρίσκεται από την πρώτη κιόλας αγωνιστική, μόνη πρώτη στην κορυφή!

Φοβερό ματς στο πρώτο ημίχρονο, με την μπάλα να πηγαίνει πάνω-κάτω και να βλέπουμε τρία γκολ. H Μπεσίκτας παίζοντας ταχύτατα και κυρίως από τα πλάγια δημιουργούσε συνεχώς προβλήματα στην άμυνα της Πόρτο και με τη συμπλήρωση 13 λεπτών «πάγωσαν» το «Ντραγκάο». Ο Κουαρέσμα σέντραρε από τα δεξιά, με τον Ταλίσκα να πετάγεται και με καρφωτή κεφαλιά από την καρδιάς της αντίπαλης άμυνας έγραψε το 1-0 για την ομάδα του.



Η απάντηση της Πόρτο ήταν άμεση με τον Μαριγκά να ισοφαρίζει με κεφαλιά σε 1-1 και να βάζει… φωτιά στις κερκίδες! Ωστόσο, η χαρά των Πορτογάλων κράτησε μόλις επτά λεπτά! Ο Τοσούν έγινε κάτοχος της μπάλας ανάμεσα στο κέντρο και στην περιοχή και εξαπέλυσε μια… οβίδα, τρυπώντας τον Κασίγιας και δίνοντας ξανά το προβάδισμα στην τουρκική ομάδα.





Η Πόρτο μπήκε με τα… μπούνια στην επανάληψη, πίεσε πάρα πολύ και έφτιαχνε τη μία ευκαιρία μετά την άλλη! Ωστόσο, είτε δεν έβρισκε στόχο, είτε έβλεπε τον Φαμπρίτσιο να τους σταματάει! Το ματς είχε φοβερό ρυθμό, η Μπεσίκτας προσπαθούσε να χτυπήσει στην κόντρα-επίθεση και το κατάφερε στο φινάλε, «σοκάροντας» τους γηπεδούχους για τρίτη φορά (86’). Μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια και πάσα του Νεγρέδο, ο Μπάμπελ με πλασέ νίκησε τον Κασίγιας για το τελικό 3-1.



Τα αποτελέσματα του έβδομου ομίλου:

Πόρτο-Μπεσίκτας 1-3
(21’ αυτ. Τόσιτς / 13’ Ταλίσκα, 28’ Τοσούν, 86' Μπάμπελ)

Λειψία-Μονακό 1-1
(33’ Φόρσμπεργκ / 34’ Τίλεμανς)

H επόμενη (2η) αγωνιστική (26/09)
Μπεσίκτας-Λειψία (21:45)
Μονακό-Πόρτο (21:45)

Η βαθμολογία

Μπεσίκτας 3 (3-1)
Μονακό 1 (1-1)
Λειψία 1 (1-1)
Πόρτο 0 (1-3)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x