Ισπανία

Έκλεισε του Κουτίνιο στην Μπαρτσελόνα – Αυτή θα είναι η ρήτρα!

Τα δύο μεγάλα Καταλανικά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι η μεταγραφή έχει κλείσει και απομένουν οι υπογραφές. Ποιο θα είναι το συμβόλαιο του Κουτίνιο...

Παίκτης της Μπαρτσελόνα θα είναι ο Φελίπε Κουτίνιο από τον αυτόν τον Ιανουάριο. Τα δύο μεγάλα Καταλανικά, ΜΜΕ, η Mundo Deportivo και η Sport υποστηρίζουν ότι έχει επέλθει συμφωνία τόσο με την Λίβερπουλ όσο με τον παίκτη και πλέον απομένουν οι υπογραφές.

Το deal μεταξύ των δύο πλευρών μπορεί να φτάσει στα 160 εκατομμύρια ευρώ, που αναλύονται σε 120 εκατομμύρια αρχικά και άλλα 40 σε μπόνους. Από αυτά τα δέκα εκατομμύρια είναι στόχοι που εύκολα μπορεί να επιτευχθούν, ενώ τα άλλα θα εξαρτηθούν από την παρουσία του Βραζιλιάνου με την φανέλα των μπλαουγκράνα.

Ο παίκτης μετά από συζητήσεις που είχε , συμφώνησε και με τους υπεύθυνους της Μπαρτσελόνα να λαμβάνει 15 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, ενώ υποστηρίζεται ότι έχει συζητηθεί το ποσό το οποίο θα μπει ως ρήτρα αποδέσμευσης.

Αυτή αναμένεται να είναι 500 εκ. ενώ δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να είναι μεγαλύτερη, αλλά φυσικά δεν θα μπορεί να υπερβαίνει και αυτή του μεγάλου άσου της ομάδας, του Μέσι με τα 700 εκατομμύρια ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x