Super League 2

Εκλέχθηκε η νέα διοίκηση του ΟΦΗ

Το 9μελές διοικητικό σχήμα θέλει να ολοκληρώσει με επιτυχία την πορεία της ομάδας μέχρι τη Σούπερ Λίγκα.

Η νέα διοίκηση που θα οδηγήσει στην επόμενη μέρα την ομάδα εκλέχθηκε στην Γενική Συνέλευση του ΟΦΗ.

Το 9μελες διοικητικό σχήμα αποτελείται από έμπειρους παράγοντες, αλλά και ανθρώπους που έχουν σταθεί στο πλευρό της ομάδας σε δύσκολες περιστάσεις, με σκοπό να βοηθήσουν να ολοκληρωθεί με επιτυχία ο στόχος της ανόδου στη Σούπερ Λίγκα.

Τα πρόσωπα που την απαρτίζουν είναι οι: Κώστας Καζανάκης, Γιάννης Πολεμαρχάκης, Γιώργος Αλετράς, Γιάννης Καραϊσκάκης, Δημήτρης Αποστολάκης, Κώστας Ζερβάκης, Γιάννης Φασομιτάκης, Μανόλης Γουρνιεζάκης και ο εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Παναγιώτης Σπυριδάκης.

Κοντά τους θα έχουν και τους Μιχάλη Μυλωνάκη, Γιάννη Βάβουλα και Δημήτρη Τζιράκη, οι οποίοι παρότι δεν μπήκαν στο νέο Δ.Σ θα βοηθήσουν σε ό,τι χρειαστεί, ώστε να επιστρέψει η ομάδα στις επιτυχίες.

Αξίζει να σημειωθεί πως επιλέχθηκαν ομόφωνα από τους μετόχους της ΠΑΕ, ενώ θα συγκροτηθούν σε σώμα τις επόμενες μέρες.

Στην προσήλωση που υπάρχει στον στόχο της ανόδου στάθηκε και ο έμπειρος παράγοντας του ΟΦΗ, Κώστας Καζανάκης στις δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα της ομάδας (ofi1925.gr), μετά την Γενική Συνέλευση: «Η ομάδα προχωράει δυνατά, με στόχο την Σούπερ Λίγκ. Κανείς μας δεν έχει δικαίωμα να αφήσει τώρα την ομάδα. Πρέπει όλοι να την βοηθήσουμε να φτάσει εκεί που πρέπει και θα το κάνουμε. Υπάρχει εμπειρία στο νέο Δ.Σ. και κάποια νέα παιδιά, τα οποία αγαπάνε την ομάδα και τρέχουν καθημερινά πολλές ώρες για αυτήν. Στο Δ.Σ. μπήκε και ο δικηγόρος του επιχειρηματία Αντώνη Παπαδάκη, ο κ. Γιάννης Καραισκάκης. Θέλω να πω ότι βρήκα ανταπόκριση απο τον κ. Παπαδάκη, τον τελευταίο καιρό και πιστεύω ότι έχει πρόθεση να βοηθήσει την ομάδα. Η ομάδα, θα φτάσει εκεί που πρέπει και θα φτάσει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x