Γερμανία

Εκνευρισμένος με το «κόψιμο» από την εθνική ο Μπόατενγκ: «Μπορώ ακόμα να παίξω σε υψηλό επίπεδο»

Με μία ανάρτηση στα social media ο Τζερόμ Μπόατενγκ αποχαιρέτησε την εθνική ομάδα της Γερμανίας και έδειξε τη λύπη του για το «κόψιμο» από τον Γιοακίμ Λεβ.

Τέλος από την εθνική ομάδα της Γερμανίας αποτελούν από σήμερα (5/3) οι Τζερόμ Μπόατενγκ, Ματς Χούμελς και Τόμας Μίλερ, όπως ανακοίνωσε ο Γιοακίμ Λεβ.

Ο Μπόατενγκ, με ανάρτησή του στο Instagram, δεν έκρυψε την πίκρα του για τον τρόπο που εκείνος και οι συμπαίκτες του στη Μπάγερν Μονάχου, «κόπηκαν» από την εθνική.

«Ο προπονητής της Γερμανίας, Γιοακίμ Λεβ, μου είπε σήμερα σε άμεση συνέντευξη ότι δεν θα συνεχίσω να είμαι μέλος της εθνικής ομάδας και ότι θέλει να προσφέρει ευκαιρίες στους νέους για το μέλλον, ειδικά ενόψει των επερχόμενων τουρνουά, όπου η ομάδα θέλει να δείξει νέο πρόσωπο.

Είμαι λυπημένος με αυτά τα νέα, αφού για μένα ήταν το πιο υπέροχο πράγμα το να εκπροσωπώ τη χώρα μου. Παρόλα αυτά, σέβομαι καταλαβαίνω την απόφαση του ομοσπονδιακού τεχνικού.

Ήμουν και ο ίδιος νέος και εξαρτιόμουν από τους μεγαλύτερους παίκτες για να κάνουν χώρο για εμένα. Προσωπικά, είμαι πεπεισμένος ότι μπορώ να συνεχίσω να παίζω στο υψηλότερο επίπεδο και θα συνεχίσω να το κάνω και στο μέλλον.

Πάντα θα κοιτάζω πίσω με μεγάλη χαρά για τον χρόνο που πέρασα στην εθνική ομάδα. Πάντα ήμουν πολύ υπερήφανος να φορώ τη φανέλα της εθνικής ομάδας και ποτέ δεν θα ξεχάσω το καλοκαίρι του 2014. Φυσικά θα ευχόμουν ένα διαφορετικό αντίο για εμάς. Καλή τύχη στην ομάδα για το μέλλον
», έγραψε ο Γερμανός αμυντικός.

Δείτε την ανάρτηση του Τζερόμ Μπόατενγκ:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Bundestrainer Joachim Low hat mir heute in einem aufrichtigen Gesprach mitgeteilt, dass ich nicht weiter Teil des DFB-Teams sein werde, er in Zukunft jungen Spielern die Buhne bieten mochte und besonders im Hinblick auf die anstehenden Turniere der Mannschaft ein neues Gesicht geben mochte. Ich bin traurig uber diese Nachricht, weil es fur mich immer das Allergro?te war, mein Land zu reprasentieren. Dennoch respektiere ich den neuen Kurs und habe Verstandnis fur die Entscheidung des Bundestrainers. Ich war selbst jung und darauf angewiesen, dass mir altere Spieler Platz machen. Ich personlich bin davon uberzeugt, dass ich weiterhin auf hochstem Niveau spielen kann und werde das auch in Zukunft zeigen. An die Zeit im DFB-Team werde ich immer mit gro?er Freude zuruckblicken. Ich war immer extrem stolz, das Trikot der Nationalmannschaft tragen zu durfen und werde vor allem den Sommer 2014 nie vergessen. Dennoch hatte ich mir naturlich einen anderen Abschied fur uns gewunscht. Viel Erfolg der Mannschaft fur die Zukunft!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jerome Boateng (@jeromeboateng) στις

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x