Αποτελεί μία από τις μεγάλες επενδύσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το μέλλον, αλλά το γεγονός ότι πλέον βρίσκεται στο κορυφαίο επίπεδο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, δεν οδήγησε τον Ντιόγκο Νταλό να ξεχάσει από πού ξεκίνησε.

Ο Πορτογάλος μπακ-χαφ που το καλοκαίρι αποχώρησε από την Πόρτο αντί 20 εκατ. ευρώ προχώρησε σε μία εκπληκτική κίνηση αναγνώρισης, καθώς αγόρασε με τον πρώτο του μισθό από τη Μάντσεστερ ένα πούλμαν για τις μετακινήσεις της ομάδας, ονόματι Fintas Football School.

Ο 19χρονος αποχώρησε για την Πόρτο σε ηλικία 9 χρονών χωρίς η πρώτη του ομάδα να λάβει κάποια αποζημίωση και για αυτό τον λόγο ένιωθε ότι χρωστούσε κάτι σε αυτήν.

«Μιλούσαμε με τον Νταλό μέσω Skype. Ήταν στον δρόμο για έναν αγώνα. Μας είπε να βγούμε έξω, όπου βρήκαμε ένα πούλμαν για την ομάδα. Ήταν σίγουρα ένα σοκ. Τα ετοίμασε όλα με μυστικότητα και ξόδεψε ένα μέρος του μισθού του για την έκπληξη», είπε ο Λουίς Τραβάσος, που είναι μέλος της παιδικής του ομάδας, στην A’ Bola.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ