Γενικά

Έκπληκτος δηλώνει ο Ντεσάν με Κοσιελνί

Την έκπληξή του έδειξε ο Ντιντιέ Ντεσάν σχετικά με τις δηλώσεις του Γάλλου πρώην διεθνή Λορέν Κοσιελνί.

Δυσαρεστημένος κι έκπληκτος παρουσιάστηκε ο Ντιντιέ Ντεσάν και ο λόγος δεν είναι άλλος από τις δηλώσεις του Λορέν Κοσιελνί.

Ο σέντερ μπακ της Άρσεναλ, ο οποίος αποχώρησε οριστικά από τους «les bleus», σε πρόσφατες δηλώσεις του αποκάλυψε πως επιθυμούσε η χώρα του να χάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο, με τον τεχνικό των «τρικολόρ» να τονίζει: «Έμεινα έκπληκτος όταν το άκουσα γιατί όλα τα μέλη της αποστολής της Γαλλίας του έστειλαν μηνύματα στήριξης, εγώ του τηλεφώνησα μετά τον τραυματισμό του, συζήτησα μαζί του την επιλογή του χειρουργού και τον κάλεσα να έρθει κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας».

«Μιλάμε για έναν παίκτη που υπέστη έναν τραυματισμό και δεν συμμετείχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο, καταλαβαίνω την απογοήτευσή του», υπογράμμισε ο Ντιντιέ Ντεσάν.

Ο 33χρονος αμυντικός έχασε το Παγκόσμιο Κύπελλο λόγω ρήξης του αχίλλειου τένοντα κατά τον ημιτελικό του Europa League απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης, τονίζοντας πως η στέψη των «τρικολόρ» ως παγκόσμιοι πρωταθλητές του προκάλεσε μεγαλύτερη ζημιά από τον ίδιο τον τραυματισμό, γι' αυτό το λόγο ήθελε να χάσουν τον τίτλο.

Επιμέλεια: Άννα Νικολάου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x