Ισπανία

«Έκραξε» τον Μπενίτεθ ο Σέρχιο Ράμος

Το… καλωσόρισμα των πιο δύσκολων αποδυτηρίων στην Ευρώπη έλαβε από τον Σέρχιο Ράμος ο Ράφα Μπενίτεθ, καθώς ο αρχηγός των Μαδριλένων απάντησε καταλλήλως στην κριτική που του άσκησε ο Ισπανός τεχνικός.

Πρόκειται για τα αποδυτήρια τα οποία κατάφεραν να… τρελάνουν τον Ζοσέ Μουρίνιο και ουσιαστικά να παραδώσουν τα… όπλα πολλοί καταξιωμένοι προπονητές κατά το παρελθόν, οπότε ήταν θέμα χρόνου να συμβεί το ίδιο και με τον μόνιμα υπό αμφισβήτηση, Ράφα Μπενίτεθ.

Ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης έκανε το πολύ μεγάλο λάθος να ασκήσει κριτική στον Σέρχιο Ράμος λόγω του πέναλτι που παραχώρησε στο ντέρμπι με την Ατλέτικο, αν και ο Κέιλορ Νάβας κατάφερε να το αποκρούσει.

Από την πλευρά του ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα μπορούσε να αφήσει αναπάντητη τη δημόσια κριτική από τον προπονητή του, απαντώντας κατάλληλα, θυμίζοντάς του ότι στους «μερένχες» ο προπονητής δεν κάνει απαραιτήτως πάντα κουμάντο.

«Θα ήλπιζα ότι οτιδήποτε έχει να πει, να το πει όταν θα ξαναβρεθούμε από κοντά», είπε λακωνικά και ολίγον… απειλητικά ο Σέρχιο Ράμος στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στην προπόνηση της εθνικής Ισπανίας και συμπλήρωσε:

«Ήταν ένα απογοητευτικό λάθος, αλλά δεν θα χάσω τον ύπνο μου, αφού όλοι κάνουμε λάθη και όχι επίτηδες. Άλλωστε, ο Κέιλορ το έπιασε, οπότε το τελικό αποτέλεσμα δεν επηρεάστηκε από το γεγονός. Αλλά, αφού ο κόσμος μιλά για το δικό μου λάθος, ας μιλήσουν και για τις αλλαγές του Μπενίτεθ».

Ο Ισπανός μπακ ουσιαστικά «κάρφωσε» την επιλογή του Μπενίτεθ να αντικαταστήσει τους Ίσκο και Μπενζεμά.

Επιμέλεια: Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x