Γερμανία

Έκρουσε τον «κώδωνα του κινδύνου» ο Λεβαντόφσκι!

Τις ανησυχίες του για το μέλλον της Μπάγερν Μονάχου εξέφρασε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, κρούοντας παράλληλα «το καμπανάκι του κινδύνου» σε συνέντευξή του στο «Spiegel».

Τις ανησυχίες του για την ανταγωνιστικότητα της Μπάγερν Μονάχου στο εγγύς μέλλον εξέφρασε μεταξύ άλλων ο Πολωνός επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γερμανικό περιοδικό «Spiegel», ο διεθνής με την Πολωνία στράικερ τόνισε πως, «Η Μπάγερν πρέπει να σκεφτεί κάτι και να είναι δημιουργική, αν θέλει να φέρνει παίκτες παγκοσμίου κλάσης στο Μόναχο», ενώ συμπλήρωσε πως, «η ομάδα χρειάζεται την ποιότητα αυτών των παικτών» για να πρωταγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο.

Τέλος αναφορικά με τα υπέρογκα ποσά που διακινήθηκαν στις μεταγραφές παικτών αυτό το καλοκαίρι, με πρωταγωνίστρια την Παρί Σεν Ζερμέν, ο 29χρονος επιθετικός των πρωταθλητών Γερμανίας δήλωσε:

«Πραγματικά τεράστια τα ποσά που ξόδεψε η Παρί για τους Νεϊμάρ και Εμπαπέ. Το αν θα γίνει ομάδα παγκοσμίου κλάσης, θα το δούμε στην πορεία. Το ποδόσφαιρο είναι καθαρός καπιταλισμός, όπου ο καθένας θέλει να κερδίζει απ’ αυτό χρήματα».


Επιμέλεια: Γιώργος Κορολής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x