Stoiximan Super League

Εξαλλοι με ΚΕΔ και Αρετόπουλο στον Παναθηναϊκό

«Βράζουν» οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού με την ΚΕΔ και την απόφασή της να ορίσει τον Αλέξανδρο Αρετόπουλο στην Τούμπα και στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Εξω φρενών με την ΚΕΔ και τον ορισμό του διαιτητή Αλέξανδρου Αρετόπουλου στο αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα, είναι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, που βλέπουν σε ένα ματς «τελικό» να «τοποθετείται» διαιτητής, ο οποίος στο παρελθόν έχει προκαλέσει την οργή της διοίκησης του «τριφυλλιού».

Ο κ. Αρετόπουλος ήταν ο «άρχων» της αναμέτρησης στο ματς των δυο ομάδων στην κανονική διάρκεια της σεζόν, όταν καταλόγισε πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων, κι ενώ η παράβαση του Ταυλαρίδη στον Ροντρίγκες ήταν εκτός περιοχής!

Τη σεζόν 2012-2013, είχε δώσει ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ του Πλατανιά σε παιχνίδι στα Χανιά και είχε αποβάλει με δεύτερη κίτρινη τον Ζέκα. Στο ίδιο γήπεδο, δυο χρόνια μετά είχε σφυρίξει μόλις ένα φάουλ υπέρ του Παναθηναϊκού σε 90 λεπτά!

Οι «πράσινοι» είναι εξοργισμένοι με την ΚΕΔ και τον ορισμό Αρετόπουλου και εντός της ημέρας αναμένεται η αντίδραση τους με επίσημη ανακοίνωση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x