Ισπανία

Έξαλλοι στην Μπαρτσελόνα με τον Βαλντές – Τον έδιωξαν κακήν κακώς!

Ξεχείλισε το ποτήρι με τον Βίκτορ Βαλντές και στην Μπαρτσελόνα αποφάσισαν την απομάκρυνσή του από τον πάγκο της U-19.

Άδοξο τέλος στη συνεργασία της Μπαρτσελόνα με τον Βίκτορ Βαλντές. Ο 37χρονος πρώην τερματοφύλακας είχε αναλάβει από τα μέσα Ιουλίου την U-19 των Καταλανών, όμως η διάθεσή του να πάει κόντρα σε ανθρώπους αλλά και αρχές του συλλόγου τον οδήγησαν εκτός συλλόγου το μεσημέρι της Δευτέρας.

Οι κάκιστες σχέσεις του με τον Πάτρικ Κλάιφερτ ήταν η βασική αιτία του διαζυγίου των δύο πλευρών. Ο Ολλανδός, ο οποίος είναι ο τεχνικός διευθυντής των Ακαδημιών των μπλαουγκράνα, κατηγορούσε τον Βαλντές πως δεν μπορεί να επιβάλει στην ομάδα του την πειθαρχία, ενώ στα τελευταία επεισόδια προστέθηκαν και οι παρατηρήσεις του Κλάιφερτ για την διάταξη που χρησιμοποιεί ο προπονητής της Κ19. Συγκεκριμένα, όλες οι «μικρές» ομάδες της Μπαρτσελόνα συνηθίζουν να παίζουν με 4-3-3 την στιγμή που ο Βαλντές επέμενε στο 4-4-2.

Εκτός από την σχέση του με τον Κλάιφερτ, ο Βαλντές είχε γενικά μία κακή εικόνα. Σύμφωνα, με δημοσιεύματα, συζητήθηκε έντονα και με αρνητικά σχόλια η απουσία του από το καθιερωμένο δείπνο όλων των προπονητών του συλλόγου στο ξεκίνημα της σεζόν.

To κερασάκι στην τούρτα ήρθε την περασμένη Τετάρτη όταν η αποστολή της U19 μαζί με τον Βαλντές έφτασαν με μισή ώρα καθυστέρηση στο «Johan Cruyff» για το ματς με την Ίντερ για το Youth League κι αυτό επειδή ο προπονητής είχε κρατήσει την ομάδα για περισσότερη ώρα στο προπονητικό κέντρο λόγω ομιλίας του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x