Champions League

Έξαλλος με τους δημοσιογράφους ο Ποτσετίνο

Ο Αργεντινός προπονητής ξέσπασε στους εκπροσώπους του Τύπου, όταν ένας εξ αυτών τον ρώτησε για την απουσία δύο βασικών παικτών από την ομάδα.

Ήταν ήδη βαριά η ατμόσφαιρα για τον Μαουρίσιο Ποτσετίνο μετά την ήττα της Τότεναμ από την Ίντερ, αλλά έγινε ακόμα χειρότερη κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

Ο τεχνικός της αγγλικής ομάδας ρωτήθηκε από δημοσιογράφο αν οι απουσίες των Τρίπιερ και Αλντερβάιρελντ υπήρξαν καθοριστικές για το αποτέλεσμα. Αυτή ήταν η αφορμή για την «έκρηξη» του Αργεντινού, ο οποίος ισχυρίστηκε πως τα ΜΜΕ είναι άδικα απέναντι στους ποδοσφαιριστές του.

«Δεν σέβεστε τους παίκτες, οι οποίοι απόψε (σ.σ. χθες) έδειξαν καλύτερη ποιότητα από τον αντίπαλό τους. Όταν αποφασίζω να παίξω με τους συγκεκριμένους 11, πρέπει να σέβεστε την απόφασή μου, διότι εγώ είμαι ο προπονητής. Είναι επίπονο να ακούω πράγματα για ανθρώπους που δεν είναι παρόντες και να τους κρίνετε εσείς με αυτό τον τρόπο».

Ο Ποτσετίνο υποστήριξε πως όχι μόνο η Τότεναμ δεν υστέρησε σε τίποτα, αλλά και ότι η εμφάνιση της ομάδας είναι η καλύτερη της μέχρι τώρα σεζόν: «Είναι τόσο σκληρό. Η ομάδα άξιζε πολλά περισσότερα και πιστεύω πως η σημερινή απόδοσή της είναι η καλύτερη από τότε που ξεκίνησε η χρονιά. Ο μόνος τρόπος να επιστρέψουμε στις νίκες είναι να παίζουμε όπως σήμερα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x