Ιταλία

Έξαλλος ο Αντσελότι με το χάλι στο «Σαν Πάολο»

Επίθεση στο Δήμο της Νάπολι, εξαπέλυσε ο Κάρλος Αντσελότι, αφού δεν ολοκληρώθηκαν οι απαραίτητες εργασίες στα αποδυτήρια του Σαν Πάολο, όπως είχε εξαγγελθεί.

Έξαλλος έγινε με την τοπική αυτοδιοίκηση της Νάπολι, ο Κάρλος Αντσελότι.

Ο λόγος δεν είναι άλλος, από το γεγονός ότι αθετήθηκε η αρχική συμφωνία για τις βελτιωτικές εργασίες στα αποδυτήρια του «Σαν Πάολο». Οι «παρτενοπέι» έδωσαν τα δύο πρώτα ματς εκτός έδρας, ώστε να υπάρξει χρόνος να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες εργασίες, αλλά αυτές δεν ολοκληρώθηκαν.

Αυτό έφερε την οργή του Αντσελότι, που τοποθετήθηκε δημόσια για το θέμα.

«Είδα την κατάσταση στα αποδυτήρια του San Paolo. Δεν υπάρχουν λόγια. Αποδέχθηκα το αίτημα της διοίκησης να παίξουμε εκτός έδρας τα πρώτα δύο παιχνίδια του πρωταθλήματος ώστε να δοθεί ο χρόνος να γίνουν οι εργασίες, όπως μας είχαν υποσχεθεί. Σε δύο μήνες μπορείς να χτίσεις σπίτι, αλλά δεν ήταν σε θέση να ξαναφτιάξουν τα αποδυτήρια! Πού θα πρέπει να αλλάξουμε για να παίξουμε κόντρα σε Σαμπντόρια και Λίβερπουλ; Είμαι οργισμένος με την ασυνέπεια και την ανικανότητα αυτών που έπρεπε να κάνουν αυτές τις εργασίες. Πώς μπόρεσαν Περιφέρεια, Δήμος και Επίτροποι να μην αναλάβουν τις δεσμεύσεις τους; Βλέπω μια περιφρόνηση και μια αδιαφορία προς την ομάδα της πόλης. Είμαι απογοητευμένος» δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x