Europa League

Εξάρα και μια «ανάσα» από την πρόκριση η Εσπανιόλ

Δε σταμάτησε να σκοράρει κόντρα στη Λουντογκόρετς η Εσπανιόλ και, με το 6-0 κόντρα στους Βούλγαρους για την τέταρτη αγωνιστική του όγδοου ομίλου του Europa League, βρίσκεται κοντά στην πρόκριση.

Η Εσπανιόλ σάρωσε 6-0 στο «Κορνεγιάλ Πρατ» τη Λουντογκόρετς και ξέφυγε με +4 στην κορυφή του όγδοου ομίλου μετά την τέταρτη αγωνιστική του Europa League, αφήνοντας τους Βούλγαρους, μαζί με τη Φερεντσβάρος, να διεκδικούν τη δεύτερη θέση.

Εσπανιόλ-Λουντογκορετς 6-0
Μόλις στο 4’ ο Μελέντο μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0 και έβαζε τις βάσεις για την άνετη επικράτηση των Καταλανών. Στο 12’, ο Φόρστερ αποβλήθηκε με απευθείας κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα στον Καμπουτζάνο. Στο 19’, ο Γκρανέρο έδωσε στον Λόπεθ και αυτός έκανε το 2-0. Στο 35’, Γκοράλσκι αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, λόγω του πέναλτι στον Βάργκας, και αυτός ευστόχησε και έκανε το 3-0.

Στο 52’, ο Μελέντο έδωσε στον Καμπουτζάνο και αυτός από κοντά έκανε το 4-0. Στο 72’ ο Πεντρόσα έδωσε στον Φερέιρα και αυτός έκανε το 5-0. Στο 76’ ο Φερέιρα δέχτηκε την μπαλιά του Βάργκας και έκανε το 6-0.

Φερεντσβάρος-ΤΣΣΚΑ Μόσχας 0-0
Το ματς ήταν μέτριο στο πρώτο ημίχρονο, με τους Ούγγρους να προσπαθούν να δημιουργήσουν κάποιες ευκαιρίες, όμως δεν κατάφεραν να «διασπάσουν» την καλοστημένη άμυνα των Ρώσων, που δεν είχαν σκοπό να επιτεθούν σε αυτό το διάστημα και μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, η ΤΣΣΚΑ έγινε πιο επιθετική και πίεσε την εστία της Φερεντσβάρος, χωρίς να καταφέρει να δημιουργήσει τη μεγάλη ευκαιρία.


Βαθμολογία:
Εσπανιόλ 10

Λουντογκόρετς 6

Φερεντσβάρος 5

ΤΣΣΚΑ Μόσχας 1

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x