Europa League

Εξάρα μπροστά, τεσσάρα πίσω πριν την ευρωπαϊκή «μάχη» με τον Αστέρα!

Οριστικοποιήθηκε η αντίπαλος του Αστέρα Τρίπολης στα προκριματικά του Europa League. Και το όνομα αυτής… Χιμπέρνιαν, η οποία έβαλε ξανά έξι γκολ, αλλά δέχθηκε τέσσερα από την ερασιτεχνική Ρούναβικ!

Η Χιμπέρνιαν είναι οριστικά και με το νόμο η αντίπαλος του Αστέρα Τρίπολης στον β’ προκριματικό γύρο του Europa League!

Μετά το 6-1 του πρώτου αγώνα, οι Σκωτσέζοι νίκησαν ξανά την ερασιτεχνική Ρούναβικ, πετυχαίνοντας ίδιο αριθμό γκολ, ωστόσο παρουσίασαν και πολλές αδυναμίες στα μετόπισθεν, καθώς δέχθηκαν τέσσερα τέρματα από την ομάδα των Νησιών Φερόε (6-4)!

Τα γκολ των νικητών ήρθαν από τους ΜακΓκίν (10’), Στίβενσον (16’), Γκρέι (45’), Αμπρόουζ (50’) και Μάλαν (70’, 77’), με τα δύο τελευταία να είναι και highlight από τα 30 μέτρα!

Αξίζει να σημειωθεί πως η Χιμπέρνιαν βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ: Αρχικά με 2-0 στο… 6’ και με 3-2 στο 35’, κάτι που αποτυπώνει και τις αδυναμίες στην άμυνα.

Το πρώτο ματς του Αστέρα με τον σκωτσέζικο σύλλογο εκτός έδρας στις 26 Ιουλίου, ενώ ο επαναληπτικός στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» στις 2 Αυγούστου.

Η σύνθεσή της Χιμπέρνιαν: Μπογκντάν, Γουιτάκερ (77' Σλίβκα), Αμπρόοοζ, Πόρτιους, Γκρέι, Στίβενσον, Μπάρτλεϊ (88' Γκουλάν), Μακ Γκιν, Μάλαν, Σόου (78' Σουόνσον), Κάμπερι.

Υπό ομίχλη διεξήχθη μεγάλο κομμάτι του σημερινού αγώνα

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x