Γενικά

Εξελέγη στην Ένωση Ευρωπαϊκών Συλλόγων η Σουλούκου

Η γενική διευθύντρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατέλαβε σημαντικό πόστο στην ECA.

Σημαντικό πόστο στην Ένωση Ευρωπαϊκών Συλλόγων, την ECA, κατέλαβε η Λίνα Σουλούκου. Η γενική διευθύντρια του Ολυμπιακού εξελέγη στη θέση της επιτηρήτριας στην εκτελεστική επιτροπή με τον ρόλο της εκπροσώπου της ποικιλομορφίας.

Τα μέλη της ECA από τον Ιούνιο είχαν ψηφίσει ομόφωνα τη νέα στρατηγική που θα καθιστά πιο ανοιχτή σε διαφορετικότητα την Ένωση και πλέον η Λίνα Σουλούκου θα έχει τον ρόλο να επεκτείνει και να επιβλέπει τις πρακτικές που θα βοηθήσουν σε αυτό το σχέδιο.

«Είναι τιμή μου που μου ανέθεσαν τον συγκεκριμένο ρόλο και ανυπομονώ να εργαστώ σε αυτό το κομμάτι, ώστε η ECA να περιλαμβάνει όλο και περισσότερους ανθρώπους», τόνισε η Λίνα Σουλούκου.

Ο πρόεδρος της ECA και ισχυρός άνδρας της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι, είπε με την σειρά του: «Η Λίνα Σουλούκου θα είναι η δεύτερη γυναίκα στο συμβούλιό μας και η παρουσία της θα εγγυάται πως θα έχουμε μεγαλύτερη ποικιλομορφία στο ποδόσφαιρο. Είμαι βέβαιος πως θα βοηθήσει με την εμπειρία και την γνώση της στο συγκεκριμένο πεδίο, κάτι που θα ωφελήσει την ECA και τα μέλη της».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x