Ιταλία

Εξετάζει Παρέδες η Μίλαν

Το ενδιαφέρον της Μίλαν έχει κεντρίσει ο Λεάντρο Παρέδες της Ζενίτ. Οι «ροσονέρι» ζήτησαν από τους Ρώσους να κατεβάσουν την τιμή του νεαρού άσου.

Για την απόκτηση του Λεάντρο Παρέδες αναμένεται να κινηθεί η Μίλαν, που ζήτησε από την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης να κατεβάσει την τιμή του παίκτη.

Η ιταλική ομάδα θα στερηθεί των υπηρεσιών του Λούκας Μπίγλια που θα απουσιάσει για αρκετό καιρό λόγω τραυματισμού και ψάχνουν για τον αντικαταστάτη του, τόσο βραχυπρόθεσμα, όσο και μακροπρόθεσμα.

Σύμφωνα με τη «SportMediaset», έχουν συμφωνήσει ήδη με τον Παρέδες, όμως η Ζενίτ ζητάει ένα ποσό της τάξεως των 25-30 εκατ. για να τον παραχωρήσει.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς του Financial Fair Play, οι Μιλανέζοι δεν έχουν την δυνατότητα να ξοδέψουν αυτά τα χρήματα, οπότε ο Λεονάρντο προσπαθεί να πείσει τη Ζενίτ να δεχτεί δανεισμό με την υποχρέωση της αγοράς του, ώστε να αποπληρωθεί σε διάστημα δύο οικονομικών ετών.

Η εναλλακτική για τους «ροσονέρι» είναι ο Ντένις Σουάρεθ της Μπαρτσελόνα, που αναμένεται να παραχωρηθεί δανεικός τον Ιανουάριο.

Επιμέλεια: Ορφέας Πρασσάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x