Stoiximan Super League

Εξετάζονται παίκτες και… προτάσεις στον Ηρακλή

Τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις περνούν σήμερα και αύριο οι παίκτες του Ηρακλή, όσο η διοίκηση του συλλόγου εξετάζει τις μεταγραφικές προτάσεις για την ενίσχυση του ρόστερ.

Σε δύο μέτωπα συνεχίζεται η προετοιμασία του Ηρακλή για τη νέα σεζόν, τόσο εντός του γηπέδου, όσο και σε μεταγραφικό επίπεδο.

Οι παίκτες του «Γηραιού» ξεκίνησαν την Δευτέρα τις προπονήσεις, όμως αυτές τις μέρες θα περάσουν τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις, προκειμένου να φανεί η κατάστασή τους.

Τα τεστ θα γίνουν σε δύο γκρουπ που έχουν ως εξής. Σήμερα (Τετάρτη 8/7), θα περάσουν τα εργομετρικά τεστ οι Καλφούντζος-Ζαμπάζης, Καρασαλίδης-Στάμου, Ζιαμπάρης-Λουκίνας, Πασάς-Σαραμαντάς, Τσιλιανίδης-Τσότρας, Αμαραντίδης-Αβραμίδη, ενώ αιματολογικές και καρδιολογικές εξετάσεις θα κάνουν οι: Ιντζόγλου-Κυριακίδης-Πασάς, Πουρτουλίδης-Κάσσος-Μπουκουβάλας, Λάζαρ-Μπουλούτ-Χαντί.

Τις κινήσεις τους συνεχίζουν και οι διοικούντες του Ηρακλή, με τον Σπύρο Παπαθανασάκη να ταξιδεύει στο εξωτερικό για να συζητήσει με μεταγραφικούς στόχους της ομάδας, αλλά και να εξετάσει προτάσεις που έχουν γίνει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x