Γαλλία

Εξέθεσε τον Μπερτομέου η Νις

Τον Τζοζέπ Μαρία Μπερτομέου κατηγόρησε για το «ναυάγιο» της μεταγραφής του Μικαέλ Σερί στη Μπαρτσελόνα, σε δηλώσεις του, ο πρόεδρος της Νις, Ζεν Πιερ Ριβέρ.

Στη… σέντρα έβγαλε τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα Τζοζέπ Μαρία Μπερτομέου, με δηλώσεις του ο πρόεδρος της Νις Ζεν Πιερ Ριβέρ για το γεγονός πως εκείνος ευθύνεται για την αρνητική εξέλιξη στη μεταγραφή του Μικαέλ Σερί στον Καταλανικό σύλλογο.

«Το πρωί της 23ης Αυγούστου έλαβα ένα τηλεφώνημα από τον γενικό διευθυντή μας Ζουλιέν Φουρνιέ, ο οποίος με ενημέρωσε ότι ξαφνικά η Μπαρτσελόνα απέσυρε το ενδιαφέρον της για τον Σερί», δήλωσε αρχικά στο “Canal+” ο 60χρονος.

« Την ίδια ημέρα το απόγευμα ο ίδιος ο Μπερτομέου επικοινώνησε μαζί μου και μου είπε φανερά ντροπιασμένος ότι η διοίκηση αποφάσισε να μην προχωρήσει η ομάδα στην απόκτηση του Σερί και ότι δεν πρόκειται για θέμα χρημάτων», συμπλήρωσε ο παράγοντας του συλλόγου της Νικαίας.

Τέλος, ο Ριβέρ δεν έκρυψε τη δυσαρέσκεια του για την συγκεκριμένη εξέλιξη της υπόθεσης: «Ήμουν ιδιαίτερα απογοητευμένος καθώς προσπάθησα να μπω στη θέση του Μίκαελ. Ο ίδιος ήταν σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση γιατί αποτελούσε το όνειρό του να αγωνιστεί στο “Καμπ Νου” και ξαφνικά μια μέρα αυτή η προοπτική εξαφανίστηκε. Κάτι τέτοιο μάλιστα τόνισα και σε αυτούς όταν μίλησα στο τηλέφωνο μαζί τους (εννοώντας τους ιθύνοντες των "Μπλαουγκράνα") ότι δηλαδή μέσα σε μια μέρα και ενώ είχατε έτοιμα τα συμβόλαια για τον παίκτη, ξαφνικά τα πήρατε όλα πίσω».

Το όνομα του 26χρονου αμυντικού μέσου τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού βρισκόταν συνεχώς στο μεταγραφικό προσκήνιο της ομάδας του Ερνέστο Βαλβέρδε, με τις δύο πλευρές να τα έχουν βρει σε όλα για την μεταγραφή, εκείνη όμως τελικώς δεν πραγματοποιήθηκε.

Επιμέλεια: Κυριάκος Δημητρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x