Αγγλία

Εξήγησε τα νεύρα με τον διαιτητή ο Κλοπ

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ έμεινε με το παράπονο καθώς περίμενε να περάσει στο ματς τον Λαλάνα και να γυρίσει σε πεντάδα την άμυνά του, όμως δεν πρόλαβε τη φάση του Γουίλιαν.

Με την ιδέα πως ίσως θα μπορούσε να έχει αποσοβήσει το γκολ της ισοφάρισης αν είχε προλάβει να περάσει στο ματς τον Λαλάνα και είχε αλλάξει τον σχηματισμό έμεινε ο Γιούργκεν Κλοπ, που εξήγησε ότι εκνευρίστηκε με τον ρέφερι όταν δεν του επέτρεψε να κάνει εγκαίρως την αλλαγή που ήθελε...

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ έμεινε με το παράπονο καθώς περίμενε να περάσει στο ματς τον Λαλάνα και να γυρίσει σε πεντάδα την άμυνά του, όμως δεν πρόλαβε τη φάση του Γουίλιαν, η οποία στο μυαλό του θα είχε σταματήσει στον Κλάβαν.

Για όλα όσα σκεφτόταν και δεν κατάφερε να βγάλει στο χορτάρι, ο Κλοπ ανέφερε:

«Ρωτήστε τον διαιτητή για την αλλαγή... Θέλαμε να αλλάξουμε το σύστημα, να βάλουμε πέντε στην άμυνα, αλλά ο ρέφερι αρνήθηκε. Ο 4ος ήταν έτοιμος, εγώ ήμουν έτοιμος, ο Άνταμ ήταν έτοιμος να μπει και μάλιστα στο μυαλό μου, ο Κλάβαν θα ήταν ακριβώς εκεί απ' όπου έκανε το γέμισμα ο Γουίλιαν για να τον σταματήσει. Δεν ξέρω γιατί δεν μας επέτρεψε να κάνουμε την αλλαγή. Μετά το ματς ο διαιτητής μου είπε ότι το γκολ μπήκε τέσσερα λεπτά αφότου θέλαμε να κάνουμε την αλλαγή. Ωραία, αλλά δεν με έκανε να αισθανθώ καλύτερα...».

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x