Stoiximan Super League

Εξηγήσεις στον… οργισμένο κόσμο

Καζάνι που βράζει ο Ατρόμητος με μερίδα παικτών να πηγαίνει στον κόσμο, μετά τη νέα ήττα από τον Πανθρακικό και να τα «ακούει» για τις εμφανίσεις της ομάδας! Ποιοι τη γλίτωσαν.

Έξαλλοι οι φίλοι του Ατρόμητου μετά τη νέα ήττα από τον Πανθρακικό, που έχει φέρει την ομάδα στο χείλος του γκρεμού!

Όταν, λοιπόν, τελείωσε το ματς στο Περιστέρι, ο κόσμος στις εξέδρες ήταν οργισμένος με «αντιπροσωπεία» παικτών να πηγαίνει να τους ηρεμήσει, να ζητήσει «συγγνώμη» και να δώσει εξηγήσεις για την άσχημη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στους «κυανόλευκους». Λαζαρίδης, Γκορμπούνοφ, Κοντοές, Ναπολεόνι, Κούρος, Μπρίτο ήταν μερικοί από τους οποίους δεν δίστασαν να ακούσουν τα παράπονα των φίλων της ομάδας

Υπήρξε για λίγα λεπτά συζήτηση -σε έντονο ύφος- μεταξύ των δύο πλευρών και κατόπιν αποχώρησαν με σκυμμένο κεφάλι, ενδεικτικό της ψυχολογίας που επικρατεί μέσα στα αποδυτήρια. Από την οργή των οπαδών της ομάδας γλίτωσαν οι Μπρίτο, Λαζαρίδης και πολύ περισσότερο ο Ναπολεόνι. «Μόνο εσύ αξίζεις και έχεις φιλότιμο. Μόνο εσύ αγωνίζεσαι και ιδρώνεις τη φανέλα. Πες τους κάτι. Δεν γίνεται να συνεχιστεί άλλο αυτό», του είπαν μεταξύ άλλων και πλέον αναμένονται εξελίξεις.

Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x