Stoiximan Super League

Εξοργισμένος ο Σαββίδης - Δεν είχαν τέλος τα «καρφώματα»

Ιδιαίτερα εκνευρισμένος από την απόφαση για την τιμωρία του ΠΑΟΚ ήταν ο Ιβάν Σαββίδης. Απίστευτα «καρφώματα» το τελευταίο διήμερο στην ΠΑΕ.

Ποιος είδε τον Ιβάν και δεν τον φοβήθηκε; Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, ο Ιβάν Σαββίδης δεν ήξερε σε ποιον να… πρωτοεπιτεθεί στην προχθεσινή σύσκεψη κορυφής που έγινε στα γραφεία του ΠΑΟΚ.

Πρώτοι από όλους φέρονται να βρέθηκαν στο στόχαστρό του η δικαστής Σκολαρίκη και ο διαιτητής Αρετόπουλος, αλλά από εκεί και πέρα τα άκουσαν οι νομικοί του συλλόγου αλλά και οι υπεύθυνοι για την ασφάλεια της Τούμπας.

Συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ήταν ενοχλημένος με το νομικό επιτελείο, διότι αιφνιδιάστηκε από τη συμπληρωματική έκθεση του Αρετόπουλου, ενώ με τους σεκιουριτάδες τα έβαλε για το γεγονός ότι την «πάτησαν», παρά τη δική του επιμονή στο ζήτημα της προστασίας της έδρας από τιμωρίες.

Από την πλευρά τους, τα στελέχη της ΠΑΕ δεν ανέλαβαν καμία απολύτως ευθύνη, ενώ το δημοσίευμα κάνει λόγο για απίστευτα «μαχαιρώματα» και «καρφώματα» το τελευταίο διήμερο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x