Stoiximan Super League

Εξόρμηση σε Αυστρία και Γερμανία ο Ατρόμητος

Το δεύτερο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας οργανώνει ο team manager του Ατρόμητου, Νίκος Λαζαρίδης, που βρίσκεται αυτές τις μέρες σε Αυστρία και Γερμανία.

Το δεύτερο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας οργανώνει ο team manager, Νίκος Λαζαρίδης, που βρίσκεται αυτές τις μέρες σε Αυστρία και Γερμανία.

Ήδη έχει τσεκάρει δυο προπονητικά κέντρα στο Montafon της Αυστρίας, περιοχή που ο Ατρόμητος πραγματοποίησε την περσινή του προετοιμασία. Το ένα προπονητικό κέντρο άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στον Team Manager της ομάδας που αύριο θα βρεθεί στη Γερμανία για να ελέγξει από κοντά ένα ακόμα προπονητικό κέντρο.

Τα προπονητικά κέντρα που θα εξετάζονται διαθέτουν εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας σε συστήματα εκγύμνασης και αποκατάστασης.

Όλα τα κέντρα έχουν ξεχωριστά Spa center με πισινές αποκατάστασης για πλήρη επαναφορά του αθλητή μετά από μια κουραστική προπόνηση, σάουνες, τζακούζι εσωτερικού τύπου, γυμναστήριο με καινούργια όργανα γυμναστικής, δωμάτια μασάζ και φυσικοθεραπευτήριο στα ευρωπαϊκά πρότυπα.

Τα γήπεδα των προπονητικών κέντρων είναι σε εξαιρετική κατάσταση και η βασική προϋπόθεση της τελικής επιλογής που θα παρθεί σε συνεργασία με τον Τεχνικό διευθυντή, Γιάννη Αγγελόπουλο, θα είναι να καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες της ομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x