Ελλάδα

Έκτακτη Γενική Συνέλευση στην ΕΠΟ για την κάρτα υγείας

Να συγκαλέσει έκτακτη γενική συνέλευση για το θέμα της «κάρτας υγείας» αποφάσισε η ΕΠΟ για την Δευτέρα 30 Οκτωβρίου.

Τη στάση που θα διατηρήσει η ΕΠΟ στην εκδίκαση της υπόθεσης της κάρτας υγείας θα αποφασίσει σε έκτακτη γενική συνέλευση που συγκάλεσε. Αυτή όπως έκανε γνωστό η ομοσπονδία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα (30-10) στις 10 το πρωί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία της συνεδρίαση έλαβε, μεταξύ άλλων, τις παρακάτω αποφάσεις.

-Κατόπιν αιτήματος 29 ενώσεων μελών της και 9 ΠΑΕ της Super League αποφάσισε τη σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης για τη Δευτέρα 30/10/2017 και ώρα 10:00 σε αίθουσα του κτιρίου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, με θέμα «Συζήτηση και λήψη απόφασης για την παράσταση ή μη της ΕΠΟ ως πολιτικής αγωγής στη δίκη για την Κάρτα Υγείας Ποδοσφαιριστή».

-Προχώρησε στη σύσταση Επιτροπής Εθνικών Ομάδων (άρθρο 42 του Καταστατικού) στην οποία θα συμμετέχουν οι Παναγιώτης Παπαχρήστος, Κωνσταντίνος Βρακάς, Άγγελος Δανιήλ, Αθανάσιος Τρομπούκης, Γεώργιος Πανίδης, Γεώργιος Χατζησαρόγλου, Γεώργιος Παπαντζίμας, Πέτρος Κυρζόπουλος.

-Ενέκρινε τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα της Εθνικής Ελπίδων με την αντίστοιχη του Κατάρ στις 20/12/2017 εκτός έδρας.

-Ενέκρινε την εισήγηση του προέδρου Ευάγγελου Γραμμένου όπως εκτελεί χρέη Εκτελεστικού Γραμματέα της ΕΠΟ ο Αλέξανδρος Δέδες και Τεχνικού Διευθυντή Εθνικών Ομάδων ο Ζήσης Βρύζας. Επίσης, ενέκρινε την εισήγηση του κ. Γραμμένου για την πρόσληψη των Ιάκωβου Φιλιππούση ως Διευθυντή Επικοινωνίας, Νικόλαου Μπάρτζη και Αλέξανδρου Χολέβα στη Διεύθυνση Νομικών Υπηρεσιών και των Χαράλαμπου Ζελενίτσα και Θωμά Μεταξά στην Διεύθυνση Ανάπτυξης Ποδοσφαίρου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x