Γερμανία

Έκτακτη συνέντευξη Τύπου από την Ντόρτμουντ – Ανακοινώνει τεχνικό

Κλήθηκαν οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Ντόρτμουντ να παραστούν σε Σ.Τ. το μεσημέρι. Θεωρείται βέβαιο ότι πρόκειται για το θέμα προπονητή...

Το τυπικό μόνο απομένει για τη λύση της συνεργασίας της Ντόρτμουντ με τον Πετρ Μπος. Ο γερμανικός Τύπος αναφέρει ότι η διοίκηση της ομάδας κάλεσε τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της να παραστούν σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου σήμερα το μεσημέρι.

Όπως αναφέρουν τα γερμανικά ΜΜΕ θεωρείται βέβαιο ότι ο λόγος είναι το θέμα προπονητή, καθώς θα ανακοινωθεί η αποχώρηση του Μπος και πιθανότατα το όνομα του νέου τεχνικού.

Ποιος θα είναι αυτός; Εάν επαληθευτούν τα ρεπορτάζ περί ανακοίνωσης του νέου, τότε αυτός θα είναι ένας εκ των Πέτερ Στέγκερ και Σλάβεν Μπίλιτς. Ο πρώτος ήταν και πάλι υποψήφιος όταν έφυγε ο Τούχελ ενώ το όνομα του δευτέρου «ακούγεται» για πρώτη φορά για τον πάγκο της Ντόρτμουντ. Στο παρελθόν ήταν στον πάγκο της εθνικής Κροατίας, απολύθηκε πρόσφατα από την Γουέστ Χαμ, ενώ έχει υπάρξει παίκτης στην Καρλσρούη.

Στην περίπτωση που δεν ανακοινωθεί ο νέος τεχνικός τότε αυτό που θα γίνει γνωστό θα είναι απλώς ότι ο Κελ, ο οποίος έχει αρκετά χρόνια στην ομάδα, αναλαμβάνει το πόστο του υπηρεσιακού προπονητή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x