Γερμανία

Έκτακτη συνέντευξη Τύπου του… Νόιερ ανακοίνωσε η Μπάγερν!

Για πρώτη φορά τραυματίας παίκτης της Μπάγερν Μονάχου θα μιλήσει στα ΜΜΕ και στη Γερμανία υπάρχει μεγάλη σπέκουλα αναφορικά με το τι θα πει ο Μάνουελ Νόιερ, την Τετάρτη (17/04) το μεσημέρι...

Ο Μάνουελ Νόιερ έχει τεθεί εκτός δράσης, λόγω τραυματισμού στο πρόσφατο ματς της Μπάγερν Μονάχου με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ στο 53ο λεπτό. Με τους Βαυαρούς να θέλουν τον αρχηγό τους ξανά υγιή όταν ενδεχομένως θα κριθεί και ο τίτλος στη Bundesliga, στις 11 Μαϊου και το ματς με την Λειψία.

Εν τω μεταξύ, ο Νόιερ πρόκειται να μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου, με τη Μπάγερν να ανακοινώνει εκτάκτως συνέντευξη Τύπου για αύριο στις 12 το μεσημέρι και όλη τη Γερμανία να βρίσκεται στο… πόδι, αναφορικά με το τι θα πει ο Γερμανός γκολκίπερ!

Άλλωστε, συνήθως, οι τραυματίες ποδοσφαιριστές της πρωταθλήτριας Γερμανίας δεν δίνουν συνεντεύξεις Τύπου, ούτε κάνουν δηλώσεις στους δημοσιογράφους. Αυτό θα συμβεί για πρώτη φορά, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Νόιερ ήθελε να απευθυνθεί στα ΜΜΕ εδώ και καιρό και δεν επιθυμεί να το αναβάλλει παρά τον τραυματισμό του…

Το τι θα πει ο 33χρονος τερματοφύλακας παραμένει… μυστήριο, ενώ η μοναδική ως τώρα τοποθέτησή του ήρθε μέσω Instagram. Εκεί όπου δήλωσε «αισιόδοξος ότι θα είμαι ξανά κάτω από τα γκολπόστ στην τελική ευθεία της σεζόν».

Σπύρος Σιαμπλής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x