Stoiximan Super League

Εκτόξευσε τις μετοχές του ο Μαρτίνς - Πότε θα μιλήσει με Ολυμπιακό

Έντονα αρχίζει να συζητιέται στην Ευρώπη το όνομα του Πέδρο Μαρτίνς, όμως εκείνος δηλώνει αφοσιωμένος στη δουλειά του στον Ολυμπιακό που σίγουρα θα μιλήσει μαζί του για νέο συμβόλαιο.

Μέσα σε ένα χρόνο ο Πέδρο Μαρτίνς κατάφερε να πετύχει σπουδαία επιτεύγματα στον Ολυμπιακό.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει καταφέρει να πετύχει σημαντικές διακρίσεις στον «ερυθρόλευκο» πάγκο, με την ομάδα να συμμετέχει μετά από τρία χρόνια ξανά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και παράλληλα να διεκδικεί το νταμπλ στην Ελλάδα.

Μετά την επική πρόκριση των Πειραιωτών στους «16» του Europa League μέσα στην έδρα της Άρσεναλ, υπάρχουν αναφορές πως πολλοί αγγλικοί σύλλογοι έχουν τοποθετήσει το όνομα του 50χρονου προπονητή σε περίοπτη θέση στα μπλοκάκια τους.

Επίσημη πρόταση δεν υπάρχει, αλλά μόνο φιλολογικό ενδιαφέρον. Όσον αφορά τον Ολυμπιακό, το «Φως των Σπορ» αναφέρει πως η κουβέντα με τον Μαρτίνς θα γίνει στο τέλος της σεζόν.

Καμία από τις δύο πλευρές δεν θέλει εν μέσω «καυτών» υποχρεώσεων να ξεκινήσει συζητήσεις για το θέμα του συμβολαίου, αλλά είναι δεδομένος ο αμοιβαίος σεβασμός και η εμπιστοσύνη. Στόχος πλέον είναι η κατάκτηση του νταμπλ και το ευρωπαϊκό ταξίδι να κρατήσει όσο περισσότερο γίνεται.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x