Ισπανία

Εκτός αποστολής με Βιγιαρεάλ ο Κονοπλιάνκα

Δεν συμπεριελήφθη στην αποστολή της Σεβίλλης για το ματς με τη Βιγιαρεάλ ο Γιεβγκέν Κονοπλιάνκα και πληθαίνουν οι φήμες περί πιθανής αποχώρησής του από τον ισπανικό σύλλογο.

Εκτός της αποστολής για τον κυριακάτικο αγώνα (28/08, 23:15) με την Βιγιαρεάλ έμεινε ο Γιεβγκέν Κονοπλιάνκα από τον προπονητή του Χόρχε Σαμπάολι και οι φήμες που τον θέλουν να αποχωρεί από την Ανδαλουδία πληθαίνουν στα ισπανικά Μέσα ενημέρωσης.

Ο παίκτης που βρέθηκε στο στόχαστρο και του ΠΑΟΚ (για πιθανή απόκτηση με τη μορφή δανεισμού), χωρίς όμως ο ίδιος να ενδιαφέρεται να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα, είναι περιζήτητος από τις ευρωπαϊκές ομάδες. Αποτελεί ένα από τα καλύτερα εξτρέμ, έχοντας μια γεμάτη σεζόν με τη Σεβίλλη με την οποία κατέκτησε το Europa League, το οποίο του είχε στερήσει η ίδια ομάδα το 2015, όταν αγωνιζόταν με την φανέλα της Ντνίπρο.

Η Σεβίλλη τον απέκτησε ως ελεύθερο, αλλά η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο είναι μεγάλη, ενώ η ρήτρα η οποία υπάρχει αγγίζει τα 40 εκατομμύρια ευρώ. Για την απόκτησή του ήδη έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και η Σπαρτάκ Μόσχας.

Επιμέλεια: Θοδωρής Νταλαγιώργος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x