Stoiximan Super League

Εκτός έδρας «δοκιμασίες» για Παναθηναϊκό και Άρη

Δύο αγώνες περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η κανονική διάρκεια της Σούπερ Λίγκας και σήμερα το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής περιλαμβάνει δύο αναμετρήσεις.

Και τα δύο ματς της ημέρας έχουν το δικό τους ενδιαφέρον, αφού ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα και ο Άρης αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Λαμία που έχει ακόμα μαθηματικές ελπίδες για την είσοδό της στα πλέι οφ.

Οι «πράσινοι» επέστρεψαν με εντυπωσιακό τρόπο στις νίκες, αφού επικράτησαν με 3-1 του Παναιτωλικού, ενώ οι Αρκάδες έφυγαν με το «διπλό» από τον Βόλο.

Ο Αστέρας έχει να κερδίσει από το Νοέμβριο του 2017, 1-0 (86’ κεφαλιά Μουνάφο) στην έδρα του τότε. Αυτή είναι η μοναδική του νίκη στα τελευταία 15 μεταξύ τους! Ο Παναθηναϊκός έχει οκτώ νίκες ενώ έχουν και έξι ισοπαλίες. Αν υπολογίσουμε και το Κύπελλο ο Αστέρας έχει μια νίκη στα τελευταία 17 επίσημα.

Η Λαμία, από τη μεριά της, αναδείχθηκε ισόπαλη (0-0) στην Ξάνθη και ο Άρης ηττήθηκε με 0-1 από την ΑΕΚ μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Πέρσι ο Άρης νίκησε δύο φορές τη Λαμία χωρίς να δεχτεί γκολ. Τον Δεκέμβρη της παραχώρησε 1-1 στη Θεσσαλονίκη. Η Λαμία δεν έχει νίκη λοιπόν στην κατηγορία, ενώ νίκησε μόνο στη Football League τον Φεβρουάριο του 2017, τη σεζόν που ανέβηκε και άφησε πίσω τον Άρη.

Το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστική



Η επόμενη – τελευταία αγωνιστική


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x