Koriopolis

Εκτός των στημένων του 2011 ο Μαρινάκης

Την απαλλαγή του Βαγγέλη Μαρινάκη από την υπόθεση των στημένων αγώνων του 2011 εισηγήθηκε ο Εισαγγελέας. Ακόμα δεν έχει κατατεθεί η πρόταση του Γ. Πούλιου, που την πήρε πίσω για τυπικές διορθώσεις.

Απαλλακτική εισήγηση για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, όσον αφορά στην υπόθεση των στημένων αγώνων του 2011, έκανε ο εισαγγελέας.

Σύμφωνα με το «Goal», ο Γ. Πούλιος δε βρήκε ενοχοποιητικά στοιχεία για τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, στον οποίο είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για «απλή συνέργεια σε εγκληματική οργάνωση και απλή συνέργεια σε δωροδοκία για αλλοίωση αποτελέσματος κατ’ εξακολούθηση».

Έτσι, πρότεινε να μην παραπεμφθεί σε δίκη για τη συγκεκριμένη υπόθεση, όπως εισηγήθηκε, αντίθετα, να γίνει με τους Αχιλλέα Μπέο, Γιώργο Τσακογιάννη, Γιώργο Μποροβήλο και Γιάννη Κομπότη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρόταση του εισαγγελέα ήταν να παραδοθεί τη Μεγάλη Τετάρτη στο Συμβούλιο Εφετών, το οποίο θα λάβει την τελική απόφαση για όλους και θα εκδώσει τα σχετικά βουλεύματα. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν έγινε, καθώς ο κ. Πούλιος αποφάσισε να την πάρει πίσω για να κάνει κάποιες τυπικές διορθώσεις και να την παραδώσει πλήρη πλέον τις επόμενες μέρες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x