Champions League

Ελ Αραμπί: «Ξεκινήσαμε καλά, αλλά μετά το 1-3 δεν μπορούσαμε να αντιδράσουμε»

Στο γεγονός πως δεν κατάφεραν να διαχειριστούν το προβάδισμα που πήραν απέδωσε την ήττα του Ολυμπιακού από την Μπάγερν στο «Καραϊσκάκης» ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Ο Μαροκινός σέντερ φορ των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως θα μπορούσαν να σημειώσουν και δεύτερο γκολ, αλλά στο 1-3 δε μπορούσαν να αντιδράσουν περισσότερο, θέτοντας ως ξεκάθαρο στόχο την τρίτη θέση του ομίλου.

Αναλυτικά: «Είμαι θλιμμένος γιατί ξεκινήσαμε πολύ καλά, καταφέραμε στην πρώτη μας φάση να σκοράρουμε, κάτι πολύ σπουδαίο. Θα μπορούσαμε να έχουμε σκοράρει ακόμα ένα γκολ, δεν τα καταφέραμε. Στη συνέχεια, ο αντίπαλός μας ισοφάρισε πριν το ημίχρονο και πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων κι, από εκεί και πέρα, ήταν πολύ δύσκολο για εμάς».

Για τη συνέχεια στον όμιλο: «Είναι δύσκολα τα πράγματα στον όμιλο. Έχουμε πολύ μεγάλους αντιπάλους, μετά την ήττα του Ερυθρού Αστέρα από την Τότεναμ πάμε για την τρίτη θέση και για να το πετύχουμε αυτό πρέπει να νικήσουμε τον Ερυθρό στην έδρα μας και να πάρουμε βαθμό σε κάποιο από τα εκτός έδρας παιχνίδια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x