Stoiximan Super League

Ελευθερόπουλος: «Χαρούμενοι κυρίως για την εμφάνιση»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση και όχι τόσο με το αποτέλεσμα αυτό καθ’ αυτό δήλωσε ο προπονητής του Πανθρακικού, Δημήτρης Ελευθερόπουλος που έπλεξε το εγκώμιο των Γρηγορίου και Δέλλα.

Δεν μπορούσε να ζητήσει κάτι άλλο από τους ποδοσφαιριστές του ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος που δήλωσε ότι είναι μια χαρούμενη μέρα για τον ίδιο και την ομάδα.

Ο προπονητής του Πανθρακικού μετά τη λήξη της αναμέτρησης κόντρα στον Ατρόμητο, τόνισε ότι οι παίκτες του υλοποίησαν στο απόλυτο το πλάνο που υπήρχε, τονίζοντας ότι είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση και όχι από το αποτέλεσμα αυτό καθ’ αυτό.

«Είναι μια χαρούμενη μέρα για μας. Αφιερώνουμε την εμφάνιση στον αδερφό του κυρίου Καραολάνη που έφυγε από τη ζωή. Είναι το ελάχιστο που μπορούσαμε να του δώσουμε. Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που έχει το σπάνιο φαινόμενο να έχει να δουλέψει με δύο σπουδαίους προπονητές μέχρι τη μέση της χρονιάς και έχοντας παίκτες που διαθέτουν τρομακτική ποιότητα και αφήνοντας στον πάγκο ποδοσφαιριστές όπως ο Μαρσελίνιο, ο Ουσέρο και ο Στόιτσεφ. Κανένας παίκτης δεν ξέφυγε από τις οδηγίες που είχαμε δώσει. Στο ποδόσφαιρο δυστυχώς κρίνεσαι από το αποτέλεσμα, αλλά σήμερα δίνω συγχαρητήρια στους παίκτες μου κυρίως για την εμφάνιση».

Για το αν αλλάζει πλέον η ψυχολογία: «Η ψυχολογία έρχεται με τη σκληρή δουλειά. Ακόμα και στην ιατρική χρειάζονται πολλές συνεδρίες, πόσω μάλλον σε ένα γκρουπ 30 παικτών. Η ψυχολογία είναι παρεξηγημένη έννοια. Σίγουρα βοηθάει το τρίποντο και δίνει μια επιπλέον ώθηση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x