Stoiximan Super League

Ελπίζουν για Κυριάκο στον ΠΑΟΚ

Υπομονή θα χρειαστεί η υπόθεση του διεθνούς στόπερ, αλλά οι Θεσσαλονικείς δείχνουν αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι τέλους για να τον ντύσουν στα «ασπρόμαυρα».

Δεδομένο είναι το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Κυριάκου Παπαδόπουλο.

Ο διεθνής στόπερ του Αμβούργου αποτελεί έναν από τους κύριους μεταγραφικούς στόχους του «Δικεφάλου του Βορρά» κάθε καλοκαίρι και τώρα φαίνεται πως τα δεδομένα είναι τέτοια, που με λεπτούς χειρισμούς θα καταφέρουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Συγκεκριμένα, η Sportime αναφέρει πως οι Θεσσαλονικείς θα κάνουν προσπάθεια για να αποκτήσουν τον Έλληνα άσο, όπως συνέβη με την υπόθεση του Αντελίνο Βιεϊρίνα το προηγούμενο καλοκαίρι.

Ο 26χρονος παίκτης θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα για τον ΠΑΟΚ και ο γερμανικός σύλλογος φαίνεται πως τον παραχωρεί έναντι 5 εκατ. ευρώ, από τη στιγμή που υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία.

«Σύμμαχος» σε αυτή την προσπάθεια είναι και ο μάνατζερ του παίκτη, Πολ Κουτσολιάκος, ο οποίος θα κληθεί να διαχειριστεί την υπόθεση και προκύπτει αισιοδοξία πως στο τέλος θα βρεθεί η «χρυσή τομή» και ο Παπαδόπουλος θα παίξει την επόμενη σεζόν στον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x