Εmail Σκουτέρη: «Διαφώνησα με τη μεταμεσονύχτια δημοσίευση της απόφασης για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός»!

Η «Δίκη στον ΣΚΑΪ» αποκάλυψε το email του δικαστή Δημήτρη Σκουτέρη προς τον συνάδελφό του, Κωνσταντίνο Δεμέστιχα, το οποίο βρίσκεται στα χέρια της Δικαιοσύνης.

Το περιεχόμενο του μηνύματος του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εστάλη με ανώνυμη επιστολή στην αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου και Γενική Επιθεωρήτρια Δικαστηρίων, Χρυσούλα Παρασκευά και ερευνάται από την αρεοπαγίτη Διονυσία Μπιτζούνη, η οποία διεξάγει πειθαρχική προκαταρκτική για τρία μέλη της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, που ελέγχονται για προσβολή του κύρους της Δικαιοσύνης.

Το email εστάλη από τον κ. Σκουτέρη το βράδυ της 12ης Μαρτίου 2018, δηλαδή την επομένη της μεταμεσονύχτιας εφετειακής απόφασης για τον αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός.

Στο μήνυμά του, ο κ. Σκουτέρης, απευθυνόμενος στον εισηγητή της Επιτροπής, Κωνσταντίνο Δεμέστιχα, αναφέρει:

«Δες Κωστή και αυτό το δημοσίευμα (σ.σ. η προ ολίγου εκδοθείσα ανακοίνωση της ΑΕΚ) και ποσό άδικο είναι για μένα που ήμουν ο μόνος από τους πέντε μας που έλεγα ότι πρέπει να δημοσιεύσουμε διατακτικό τη Δευτέρα το πρωί για μη διαταράξουμε την κατάσταση που είχε διαμορφωθεί και υπό την οποία θα έπαιζαν οι ομάδες.

Δες ποσό αντεστραμμένα παρουσιάζει τα πράγματα και πόσο εσφαλμένη εικόνα δημιουργεί, ενώ ήμουν ο μόνος που σας έλεγα ότι δεν πρέπει να δημοσιεύσουμε την απόφαση γρήγορα. Για αυτό θα καταχωρίσω στο τέλος της απόφασης την προφορική ψηφοφορία που κάναμε για το πότε πρέπει να δημοσιεύσουμε και το τι πρότεινε ο καθένας
».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ