Σκωτία

Έμεινε μόνη στην κορυφή με τεσσάρα η Σέλτικ

Χωρίς να βρει αντίσταση, η Σέλτικ νίκησε 4-0 τη Σεν Μίρεν στο «Σέλτικ Παρκ» στην επανέναρξη της Scottish Premier και βρέθηκε μόνη της στην κορυφή της βαθμολογίας.

H Σέλτικ νίκησε άνετα 4-0 στη Γλασκώβη τη Σεν Μίρεν στην επανέναρξη της Scottish Premier και για την 22η αγωνιστική και βρέθηκε μόνη της στην κορυφή της βαθμολογίας με +1, έχοντας έναν αγώνα λιγότερο και ελπίζοντας πως θα μείνει εκεί μέχρι τη λήξη της σεζόν, υπερασπίζοντας τον τίτλο της, έστω και πιο δύσκολα από τις προηγούμενες σεζόν.

Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν στην τελευταία θέση του πίνακα.

Οι «καθολικοί» έκαναν ότι ήθελαν και σκόραραν με τους Μπερκ στο 11’ και 55’, Σινκλέρ στο 18’ και Γουεά σο 86’.

Για όλα αυτά, βοήθησε και η νίκη της Κιλμάρνοκ επί της Ρέιντζερς 2-1 εντός έδρας που έφερε τη νικήτρια στο -1 και άφησε τους «διαμαρτυρόμενους» στο -3 να χάνουν την ευκαιρία τους να βρεθούν μαζί με την «αιώνια» αντίπαλο στην πρώτη θέση.

Εκεί βρίσκεται και η Αμπερντίν, που σάρωσε 3-0 στην έδρα της Χάμιλτον και την άφησε οριακά εκτός των πλέι άουτ.

Στο -5 από τις ευρωπαϊκές θέσεις βρέθηκε η Σεν Τζόνστον, η οποία νίκησε 1-0 εντός έδρας τη Λίβινγκστον και την άφησε στη μέση του πίνακα.

Στο -6 παρέμεινε η Χαρτς μετά το 1-2 απο την Νταντί στο Εδιμβούργο, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν βαθμολογική «ανάσα».

Άνετα νίκησε η Μάδεργουελ 2-0 τη Χιμπέρνιαν εντός έδρας, με αμφότερες να βρίσκονται πλέον παρέα στις μεσαίες θέσεις της βαθμολογίας.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x