Μεγάλη γιορτή πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής από τη Θύρα 7 για τα 94α γενέθλια από την ίδρυση του Ολυμπιακού.

Εκεί βρέθηκαν ο Βαγγέλης Μαρινάκης μαζί με τον Δήμαρχο Πειραιά και πρόεδρο της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Γιάννη Μώραλη, και τον ηγέτη του Ερασιτέχνη, Μιχάλη Κουντούρη.

Κατά την εκδήλωση τιμήθηκαν δύο παλιές δόξες της ποδοσφαιρικής ομάδας, ο Κυριάκος Καραταΐδης και ο Αλέκος Αλεξανδρής, ενώ το ένα από τα δύο βραβεία έδωσε ο φίλαθλος της ομάδας, Γιάννης Αλαμπασύνης που δέχθηκε επίθεση από χούλιγκαν στο «Παπαστράτειο» πριν από μερικές εβδομάδες.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ. Επειδή η χρονιά ήταν λίγο περίεργη, ένα θα σας πω: Εμείς όλοι μετράμε τίτλους, οι άλλοι μετράνε νίκες. Ο Ολυμπιακός δεν είναι ούτε πρόσωπα, ούτε παίκτες, ούτε πρόεδροι, ούτε τίποτα. Είναι ο πύρινός σου κόσμος που δε λυγάει ποτέ. Ευχαριστώ», είπε ο Αλεξανδρής.

Από την πλευρά του, ο άλλοτε αρχηγός του Ολυμπιακού είπε: «Είμαι λίγο της παλιάς γενιάς εγώ. Η συγκεκριμένη τιμή είναι πολύ μεγάλη για εμένα. Είμαι πραγματικά πολύ συγκινημένος, γιατί είμαι και σε μία ηλικία πολύ μεγάλη. Αυτό εδώ το βραβείο για εμένα είναι πολύ μεγάλη στιγμή. Πριν φύγω από το σπίτι μου είπε η κόρη μου «πώς θα ντυθείς;». «Θα ντυθώ όπως γουστάρω», της λέω, γιατί θέλω να είμαι μαζί μας. Είμαι μαζί σας, είμαι ένα κομμάτι δικό σας. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Σας αγαπάω».