Ισπανία

Εμενίκε: «Νιώθω καλά, έτοιμος να παίξω τη Δευτέρα»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Λας Πάλμας έκανε ο Εμάνουελ Εμενίκε, ο οποίος τόνισε πως είναι έτοιμος να αγωνιστεί στο ερχόμενο ματς κόντρα στη Μάλαγα.

Έτοιμος για το ντεμπούτο του στη Λα Λίγκα είναι ο Εμάνουελ Εμενίκε, όπως δήλωσε στην παρουσίασή του από την Λας Πάλμας.

Ο 30χρονος επιθετικός υποσχέθηκε γκολ που θα βοηθήσουν τους στόχους της ομάδας, τονίζοντας πως είναι έτοιμος να αγωνιστεί ακόμα και στο ερχόμενο ματς με τη Μάλαγα.

«Δεν έπαιζα τον τελευταίο καιρό λόγω ενός τραυματισμού, αλλά τώρα νιώθω καλά και αν ο προπονητής θέλει να με χρησιμοποιήσει την Δευτέρα κόντρα στην Μάλαγα είμαι έτοιμος για αυτό. Το ισπανικό πρωτάθλημα είναι πολύ απαιτητικό, όμως έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και θέλω να δείξω τον καλύτερό μου εαυτό με την Λας Πάλμας. Είμαι επιθετικός, νιώθω άνετα σε αυτή τη θέση, αλλά θα χρησιμοποιηθώ όπου πρέπει για το καλό της ομάδας. Ξέρω ότι θα έρθουν σύντομα και τα γκολ, δεν μπορώ να πω ακριβή αριθμό φυσικά, αλλά θα προσπαθήσω να πετύχω πολλά».

Όσο για το ντεμπούτο του, σχολίασε: «Έχω ζήσει πολλές εμπειρίες στο ποδόσφαιρο, αλλά πάντα προσαρμόζομαι σε αυτό που ζητάει ο προπονητής. Θα εξαρτηθεί από τον προπονητή εάν κάνω το ντεμπούτο μου την ερχόμενη Δευτέρα στο ματς με την Μάλαγα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x