Γαλλία

Έμερι: «Είμαι χαρούμενος με τη φετινή μας εικόνα»

Ικανοποιημένος από την κατάκτηση του Κυπέλλου αλλά και τη συνολική εικόνα της Παρί τη φετινή σεζόν δήλωσε ο Ουνάι Έμερι.

Χαρούμενος για την κατάκτηση και του Κυπέλλου Γαλλίας μετά από αυτή του πρωταθλήματος εμφανίστηκε ο Ουνάι Έμερι λίγα λεπτά μετά την επικράτηση της Παρί επί της Ερμπιέ.

Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε πως κάθε τίτλος αποτελεί ένα στόχο για τους Παριζιάνους, προσθέτοντας αναφορικά με το μέλλον και τον επόμενο σταθμό της καριέρας του πως αυτό θα τον απασχολήσει μετά το τέλος της σεζόν.

«Είναι ένας τίτλος, και κάθε τίτλος για εμάς είναι ένας στόχος. Η ομάδα έκανε μία καλή πορεία ως την αποψινή βραδιά. Είμαι χαρούμενος με τη φετινή σεζόν. Μπορούμε να μιλήσουμε για τα λίγα αρνητικά, όπως αυτό που συνέβη στο Champions League. Ωστόσο νομίζω ότι η ομάδα τη φετινή σεζόν έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και θέλαμε συνεχώς να σκοράρουμε. Για αυτό είμαι χαρούμενος. Από εδώ και πέρα θα προσπαθήσουμε να διασκεδάσουμε τα παιχνίδια που απομένουν. Το πιο σημαντικό είναι να κερδίζουμε. Μετά το τέλος της χρονιάς θα δούμε τι θα συμβεί» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x