Αγγλία

Έμερι: «Κοντά στην επιστροφή ο Κοσιελνί»

Κοντά στην επιστροφή του στην αγωνιστική δράση μετά τον σοβαρό τραυματισμό του βρίσκεται ο Λορέν Κοσιελνί σύμφωνα με τον Ουνάι Έμερι.

Αρκετά άτυχος είχε σταθεί ο Λορέν Κοσιελνί τον περασμένο Μάιο, καθώς κατά τη διάρκεια του ημιτελικού για το Europa League με την Ατλέτικο Μαδρίτης, είχε υποστεί ρήξη αχίλλειου τένοντα. Ο σοβαρός τραυματισμός τον έχει κρατήσει εκτός δράσης για πάνω από έξι μήνες, χάνοντας παράλληλα και την ευκαιρία να στεφθεί Παγκόσμιος πρωταθλητής με την εθνική ομάδα της Γαλλίας στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Έκτοτε η αποθεραπεία του είναι σε καλό δρόμο και πολύ σύντομα μπορεί να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση της Άρσεναλ, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Ουνάι Έμερι. Συγκεκριμένα, ο τεχνικός των «Κανονιέρηδων» ευελπιστεί πως ο 33χρονος στόπερ θα είναι σε θέση να αγωνιστεί μετά τη διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω εθνικών ομάδων.

«Το πιο σημαντικό είναι ότι αισθάνεται καλύτερα στις προπονήσεις όσο περνάνε οι μέρες. Είναι κοντά στην επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, αλλά αυτή τη στιγμή είμαστε χαρούμενοι που νιώθει καλά. Θα το σκεφτούμε μετά τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων μήπως μπορέσει να αγωνιστεί» ανέφερε.

Επιμέλεια: Λουκάς Χατζής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x