Αγγλία

Έμερι: «Πρέπει να βελτιώσουμε πολλά πράγματα»

«Μετρημένος» παρουσιάστηκε σε δηλώσεις του ο Ουνάι Έμερι ενόψει Λέστερ, τονίζοντας πως υπάρχουν πολλά θέματα προς βελτίωση μέχρι να διεκδικήσει η Άρσεναλ τον τίτλο.

Συνέχεια στις εξαιρετικές της εμφανίσεις θέλει να δώσει η Άρσεναλ στον εντός έδρας αγώνα με την Λέστερ (22/10).

Οι «κανονιέρηδες» τρέχουν ένα νικηφόρο σερί εννιά παιχνιδιών σε Αγγλία και Ευρώπη. Μετά το άσχημο ξεκίνημα στην Premier League με δύο ήττες, από Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι, η ομάδα του Ουνάι Έμερι βρίσκεται πλέον δύο βαθμούς μακριά από την κορυφή.

Στις τάξεις των φιλάθλων επικρατεί ενθουσιασμός και τα όνειρα για κατάκτηση του πρωταθλήματος έχουν αρχίσει να αυξάνονται στο Βόρειο Λονδίνο. Βέβαια, ο 46χρονος τεχνικός παρουσιάστηκε «προσγειωμένος» στην συνέντευξη Τύπου, θεωρώντας κάπως υπερβολική της αντίδραση του κόσμου, καθώς το μόνο που χρειάζεται τώρα η ομάδα είναι η βελτίωση.

«Δεν συμφωνώ απόλυτα με την αντίδραση του κόσμου μας. Νομίζω πως πρέπει να βελτιώσουμε πολλά πράγματα. Για παράδειγμα ο αγώνας με την Φούλαμ ήταν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για εμάς, όμως στο πρώτο ημίχρονο σκέφτηκα πως μπορούσαμε καλύτερα», δήλωσε αρχικά ο Έμερι και πρόσθεσε:«Για εμένα τώρα το πιο σημαντικό είναι να μην προτρέχουμε. Ο στόχος μας παραμένει ο ίδιος όπως και στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν. Δεν έχει αλλάξει κάτι στην ομάδα σε αυτά τα έξι νικηφόρα αποτελέσματα».

Για να καταλήξει: «Χρειαζόμαστε να μείνουμε κοντά στην βαθμολογία με τις καλύτερες ομάδες ομάδες του πρωταθλήματος. Για να το πετύχουμε αυτό πρέπει να γίνουμε καλύτεροι σε πολλά πράγματα».

Επιμέλεια: Λουκάς Χατζής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x