Αγγλία

Έμερι: «Πρέπει να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο»

Για την απόδοση της Άρσεναλ, μίλησε ο προπονητής της Ουνάι Έμερι, αλλά και για το τι πρέπει να κάνουν οι παίκτες του ενόψει και της δύσκολης συνέχειας.

Λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση της Άρσεναλ κόντρα στη Λέστερ για την Premier League, ο προπονητής της ομάδας Ουνάι Έμερι έδωσε συνέντευξη στο Sky Sports, μιλώντας για τη μέχρι στιγμής πορεία των «κανονιέρηδων» , αλλά και για τη συνέχεια σε όλες τις διοργανώσεις: «Δεν είναι έκπληξη για εμάς. Κάνουμε κάποια πράγματα καλά, όμως πρέπει να βελτιωθούμε. Πρέπει να συνεχίσουμε το σερί μας, πρέπει όμως να μάθουμε να ελέγχουμε καλύτερα το παιχνίδι μας».

Στη συνέχεια ο Ισπανός προπονητής συνέχισε λέγοντας: «Σε κάθε παιχνίδι, όλοι οι αντίπαλοί μας έχουν την ποιότητα να μας δημιουργήσουν προβλήματα. Η επιτυχία μας κάθε μέρα είναι η δουλειά, η συνεχόμενη δουλειά που μας βοηθά να βελτιωνόμαστε»

Κλείνοντας αναφέρθηκε και στους πρωτοπόρους της βαθμολογίας της Premier League:«Είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα, με ομάδες όπως η Μάντσεστερ Σίτυ, η Λίβερπουλ, η Τσέλσι και η Τότεναμ. Μπορούμε να μείνουμε κοντά τους στη βαθμολογία, όμως σε δύο παιχνίδια εναντίον τους ήμασταν κακοί και χάσαμε την ευκαιρία να τους κερδίσουμε και να είμαστε πιο ψηλά».


Επιμέλεια Νέστορας Τρύφωνας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x