Champions League

«Εμφύλιος» στη Λιόν μεταξύ παικτών, οπαδών

Παρά την πρόκριση της Λιόν την τελευταία στιγμή στους «16» του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ, οι παίκτες της γαλλικής ομάδας αναγκάστηκαν να έρθουν στα χέρια με οπαδούς των «λιονέ».

Σύρραξη έγινε στη Λιόν μετά την πρόκριση της ομάδας στους «16» του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ και την ισοπαλία 2-2 με τη Λειψία στο «Παρκ Λιονέ» για την έκτη αγωνιστική του όγδοου ομίλου της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Οι Ντεπάι και Ντεναγέρ ήρθαν στα χέρια με οργανωμένους οπαδούς, καθώς ένας εξ αυτών σήκωσε κάρτα με γάιδαρο προς τον Μαρσέλο και του ζήτησε να αποχωρήσει από το σύλλογο.

Τα μέλος των οργανωμένων οπαδών, «Bad Gones», εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο μετά τη λήξη του ματς και σήκωσε μια μεγάλη κάρτα με γάιδαρο προς τον Βραζιλιάνο αμυντικό και η οποία έγραφε: «Φύγε».

Η ένταση ξεκίνησε μετά την απόφαση των παικτών των «λιονέ» να μην κατευθυνθούν προς τους οργανωμένους οπαδούς για να πανηγυρίσουν την πρόκριση, με τον Μαρσέλο να αποτελεί στόχο τους από την αρχή της σεζόν.

Προς το μέρος των οργανωμένων κινήθηκαν ο Ντεπάι και ο Ντεναγέρ. Ο Ολλανδός και ο Βέλγος παίκτης ήρθαν στα χέρια με τους «Bad Gones» και η σύρραξη γενικεύτηκε για λίγα δευτερόλεπτα μέχρι η αστυνομία που βρισκόταν στο γήπεδο αποκαταστήσει την τάξη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x