Και αν νομίζατε ότι τα χρήματα ήταν εκείνα που προσέλκυσαν το ενδιαφέρον του Κιλιάν Εμπαπέ ώστε να υπογράψει στην Παρί Σεν Ζερμέν, κάνετε λάθος.

Χρήματα (και μάλιστα πολλά) προσέφεραν και άλλοι, εξίσου μεγάλοι σύλλογοι. Ο 19χρονος επιθετικός όμως δεν δελεάστηκε και έφτιαξε βαλίτσες για το Παρίσι. Και έχει κάποιους, αρκετά πειστικούς λόγος για να στηρίξει την απόφασή του: «Οι σπουδαίοι παίκτες γράφουν ιστορία στην πατρίδα τους» εξήγησε στο Telefoot και συνέχισε: «Όταν έρχεσαι στο Παρίσι, βρίσκεσαι σε έναν σύλλογο ο οποίος έχει την φιλοδοξία να είναι στην κορυφή του κόσμου, έρχεσαι σε έναν σύλλογο που θέλει να συμμετέχει σε όλες τις διοργανώσεις».

Όπως είναι φυσικό, και η παρουσία του Νεϊμάρ ήταν ένας καλός λόγος για να πειστεί: «Το να παίζεις με τον Νεϊμάρ είναι κάτι εκπληκτικό. Η Παρί Σεν Ζερμέν με ενδιέφερε από πριν, αλλά η απόκτησή του ήταν ένα επιπλέον κίνητρο».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ