Γενικά

Ένα βήμα από την απόλυση ο Λουτσέσκου

Ο Ρουμάνος προπονητής ρισκάρει να «πληρώσει» τόσο τα αρνητικά αποτελέσματα όσο και το κακό κλίμα που έχει δημιουργηθεί στα αποδυτήρια της Ζενίτ.

Κοντά στην απόλυση βρίσκεται ο τεχνικός της Ζενίτ Μιρτσέα Λουτσέσκου, καθώς πέραν των κακών αποτελεσμάτων της ομάδας της Αγίας Πετρούπολης στο ρωσικό πρωτάθλημα, η ατμόσφαιρα που υπάρχει στα αποδυτήρια κάθε άλλο παρά καλή μπορεί να χαρακτηριστεί.

Ο γεννημένος στις 29 Ιουλίου του 1945 προπονητής δεν έχει καταφέρει να βάλει την σφραγίδα του στη νέα επαγγελματική του στέγη από τον Μάιο του 2016, μετά τις επιτυχίες που έζησε στο Ντόνετσκ κρατώντας επί δώδεκα χρόνια (2004- 2016) το «τιμόνι» της Σαχτάρ με την οποία πανηγύρισε οκτώ πρωταθλήματα Ουκρανίας, έξι κύπελλα, επτά Σούπερ Καπ αλλά και το κύπελλο UEFA της σεζόν 2008-09!

Τα πράγματα έγιναν χειρότερα μετά την χθεσινή ήττα που γνώρισε η Ζενίτ στην έδρα της Άμκαρ, μένοντας στους 36 βαθμούς και στη δεύτερη θέση μαζί με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας μετά από 19 αγωνιστικές (σε σύνολο 30), με την Σπαρτάκ Μόσχας να επικρατεί της Ανζί (1-0) και να απολαμβάνει την κορυφή ανοίγοντας πλέον τη διαφορά στους 8 βαθμούς.

Δημήτρης Λιαργκόβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x