Ιταλία

Ένα βήμα από την Πεσκάρα ο Κάστανος (video)

Στην Πεσκάρα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γρηγόρης Κάστανος όπως μεταδίδουν τα ιταλικά Μέσα, αφού το κλαμπ από το Αμπρούτσο ήρθε σε πλήρη συμφωνία με τη Γιουβέντους για τον δανεισμό του παίκτη.

Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο η Πεσκάρα θα αποτελέσει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του Γρηγόρη Κάστανου, με τα «δελφίνια» να τα βρίσκουν σε όλα με τη Γιουβέντους για τον δανεισμό του 19χρονου μέσου.

Όπως αναφέρει η Gazzetta dello Sport, oι διοικούντες των δύο συλλόγων συναντήθηκαν σε ξενοδοχείο στο κέντρο του Μιλάνου, με τους ιθύνοντες της «Μεγάλης Κυρίας» να ανάβουν το πράσινο φως και να απομένει πλέον να ρυθμιστούν κάποιες μικρές λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση.

O γεννημένος στις 30 Ιανουαρίου του 1998 Κύπριος ποδοσφαιριστής χαρακτηρίζεται ως «κόσμημα» των ακαδημιών των «μπιανκονέρι και οι άνθρωποι της «Juve» θεωρούν πως έχει όλες τις προοπτικές να στελεχώσει μελλοντικά την πρώτη ομάδα.

Ο Κάστανος, παρά το νεαρό της ηλικίας του, είναι ήδη διεθνής με την εθνική Ανδρών της Κύπρου, αποκτήθηκε από τη Γιουβέντους το 2014 (από την Ένωση Νέων Παραλιμνίου) και αγωνιζόταν μέχρι τώρα στην primavera (όπως αποκαλείται η ομάδα Νέων των συλλόγων στην Ιταλία). Πλέον θα έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει στην κορυφαία κατηγορία του calcio δείχνοντας το τεράστιο ταλέντο του.



Δημήτρης Λιαργκόβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x