Κύπελλο Ελλάδας

Ένα… γκολ και «καθάρισε» ο ΠΑΟΚ

Το πλάνο του Αμπέλ Φερέιρα για τον αποψινό επαναληπτικό με τον Παναθηναϊκό για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Να τελειώσει τη δουλειά θέλει ο ΠΑΟΚ.

Με οδηγό την αναμέτρηση της περασμένης Τετάρτης στην Τούμπα, ο «Δικέφαλος του Βορρά» αντιμετωπίζει απόψε τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ με στόχο την πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας (20:00, Cosmote Sport 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Ο Αμπέλ Φερέιρα περιμένει οι Θεσσαλονικείς να παρουσιαστούν σοβαροί, αποτελεσματικοί και να μπορέσουν να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για την ημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Μάλιστα, ο Πορτογάλος εκτιμά πως αν η ομάδα του πετύχει ένα γκολ, τότε θα καταφέρει να πετύχει τον στόχο της, αφού δύσκολα οι «πράσινοι» θα πετύχουν περισσότερα γκολ.

Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Πασχαλάκης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Βαρέλα και Γιαννούλη.

Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Μαουρίσιο και Μίσιτς, με τους Λημνιό και Μπίσεσβαρ στα πλάγια. Ο Πέλκας θα παίξει ως «δεκάρι» και στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Άκπομ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Παπαδόπουλος, Ροντρίγκο, Μιχαηλίδης, Εσίτι, Αουγκούστο, Ελ Καντουρί, Λάμπρου και Σφιντέρσκι.

Εκτός έμεινε ο Λέο Μάτος, για λόγους αποφόρτισης, μαζί με τους Κρέσπο, Ζαμπά, Στοχ, Μιχάι και Βέρνμπλουμ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x