Stoiximan Super League

Ένα μήνα απαγόρευση στον Καραπαπά για τη φραστική επίθεση στον Ευαγγέλου

Με ένα μήνα απαγόρευση εισόδου σε αγωνιστικό χώρο και αποδυτήρια, καθώς και με 5.000 ευρώ πρόστιμο τιμώρησε ο αθλητικός δικαστής τον Κώστα Καραπαπά για την φραστική επίθεση στον διαιτητή Ευαγγέλου.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, μπορεί να αρνήθηκε τις κατηγορίες κατά την απολογία του ενώπιον του πειθαρχικού οργάνου της Super League, ωστόσο δεν έπεισε με τον ισχυρισμό του ότι δεν ήταν εκείνος που εξύβρισε τον διαιτητή Γιώργο Ευαγγέλου στο ημίχρονο του αγώνα Ατρόμητος-Ολυμπιακός.

Έτσι, ο αθλητικός δικαστής του επέβαλλε πρόστιμο 5.000 ευρώ, καθώς και απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για ένα (1) μήνα.

Παράλληλα, πρόστιμο 22.500 ευρώ επιβλήθηκε και στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, επειδή στον αγώνα του Περιστερίου η ομάδα άργησε να βγει στο β’ ημίχρονο κατά 5 λεπτά, παρά το γεγονός ότι είχε ειδοποιηθεί.

«Δεν τον έβρισα εγώ. Του είπα μόνο “ντροπή σας”»!
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, στο ματς του Περιστερίου ο Κώστας Καραπαπάς είπε στον Ευαγγέλου: «Τι κάνετε εδώ ρε; Ήρθατε να μας γα….τε, δεν ντρέπεστε με αυτά που κάνατε;».

Ο ίδιος, ωστόσο, αρνήθηκε τις κατηγορίες: «Εγώ του είπα, “δεν την βλέπεις την κόκκινη κάρτα; Μόνο ντροπή σας. Είναι ντροπή να παίζετε έτσι”! Του φώναζα. Πέρσι ήρθα και το παραδέχτηκα. Με τον Παναθηναϊκό, είχα πει “γαμ… τη Σούπερ Λίγκα μας”. Ήμασταν στη Λεωφόρο, έβριζαν το παιδί μου, τη μητέρα μου, μπήκα στη φυσούνα τρέμοντας και είπα στους παρατηρητές, “καλά δεν τα βλέπετε;”. Προχώρησα και είπα “γαμ… τη Σούπερ Λίγκα μας και γαμ… τα όλα μας”. Αλλά αυτό εδώ δεν το είπα. Και τιμωρήθηκα με ένα μήνα. Πιστεύω ότι ο Ευαγγέλου δεν το έκανε σκόπιμα για να με τιμωρήσει, πιστεύω ότι ο άνθρωπος νόμιζε ότι είμαι εγώ. Γιατί εγώ είχα την ένταση. Και αυτός είχε στο μυαλό του την εικόνα μου που του έλεγα “ντροπή σας, είναι δυνατόν να μην είδατε τη φάση του Ποντένσε;”. Εγώ δεν τον έβρισα».

Ως μάρτυρας κατέθεσε ο team manager του Ολυμπιακού, Θόδωρος Κοκκινάκης, που είπε τα εξής:

«Στο ημίχρονο πήγα στον διαιτητή, είχα σκοπό να τους απομακρύνω αυτούς που ήταν εκεί. Ήταν ο Καραπαπάς, ο Μοντέστο, ο Μουρίκης, ένα-δυο παίκτες. Ο στόχος μου ήταν να απομακρυνθούν όλοι. Παράλληλα έρχονται και από τον πάγκο του Ατρόμητου για να πουν τα δικά τους. Ήμουν δίπλα ή πίσω από όλους, έχω την εικόνα όλη. Ο Καραπαπάς σε όλες τις φάσεις, σε όλες τις στιγμές, επιμένει για την κόκκινη στη φάση με τον Ποντένσε. Όλοι φωνάζουν, κανείς δεν πήγε για να μιλήσει ήρεμα και ψύχραιμα. Δεν έχω πρόθεση να βγάλω τον διαιτητή τρελό. Η φράση αυτή ακούστηκε απλά σε στιγμή πιο μετά, κατευθυνόμενοι προς τα αποδυτήρια αλλά όχι από τον Καραπαπά. Την άκουσα την φράση αλλά με την καθημερινή επαφή που έχω με τον Καραπαπά γνωρίζω την χροιά της φωνής του και το αν είναι ο ίδιος. Είμαι βέβαιος ότι την άκουσα αλλά είμαι επίσης βέβαιος ότι δεν το είπε ο Καραπαπάς».

Άρης Ασβεστάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x