Αγγλία

Ένα νούμερο για τον Ζλάταν, παρακαλώ!

Στις λεπτομέρειες της συμφωνίας ανάμεσα στον Ιμπραΐμοβιτς και την Μάντσεστερ Γ., θα πρέπει να διευθετηθεί και εκείνη για τον αριθμό της φανέλας του. Εκεί δυσκολεύουν τα πράγματα.

Ο κύβος ερρίφθη. Επόμενος σταθμός του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος χθες μέσω Instagram, θα είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Και το ερώτημα είναι ένα: ποιο νούμερο θα είναι γραμμένο στην κόκκινη φανέλα του;

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Ο Σουηδός επιθετικός έχει φορέσει φανέλα με 5 διαφορετικούς αριθμούς κατά την διάρκεια της καριέρας του ξεκινώντας από το 9 στον Άγιαξ, το οποίο κράτησε τόσο στην Γιουβέντους όσο και την Μπαρτσελόνα.

Η πρώτη αλλαγή έγινε όταν πήγε στην Ίντερ όπου έπαιξε με τον αριθμό 8 στην πλάτη ενώ στη Μίλαν αγωνίστηκε με το 11. Την πρώτη χρονιά του στην Παρί Σεν Ζερμέν φόρεσε την φανέλα με το Νο18, το οποίο αργότερα άλλαξε σε 10.

Δηλαδή έως τώρα έχει παίξει με το 8, το 9, το 10 , το 11 και το 18, αριθμοί οι οποίοι είναι όλοι κατειλημμένοι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Και ποιοι είναι ελεύθεροι; Το 2 και το 3, αλλά είναι μάλλον δύσκολο να φορέσει νούμερα που έχουν συνδεθεί με αμυντικές θέσεις. Το 6 είναι μια καλή επιλογή, ειδικά αν ισχυριστεί ότι φοράει το 9 ανάποδα.

Ίσως πιο πιθανή είναι μια επιλογή ανάμεσα στο 13, το 14 και το 15 εκτός κι αν επιβεβαιωθούν οι φήμες που θέλουν τον Μέμφις Ντεπάι να αποχωρεί από το Μάντσεστερ και να αφήσει ελεύθερο το θρυλικό 7.

Εκτός και αν αποφασίσει να γίνει ο πρώτος παίκτης της Πρέμιερ Λιγκ που θα παίξει με το νο99 στην πλάτη. Αυτό θα ήταν πραγματική Ζλατανιά!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x